سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اکسیری طبیعی برای کاهش چربی های شکمی

این نوشیدنی طبیعی اثرهای داروئی بیشماری دارد که آن را به داروخانه‌‌ای در دل طبیعت تبدیل کرده است.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خواص دمنوش زنیان گفت: گیاه زنیان با دارابودن انواع ویتامین‌ها از گروه‌های A، C وE و ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی‌ای مانند سدیم، پتاسیم، آهن و فسفر دارای خواص متعدد و ویژه‌ای است که آن را به گیاهی ارزشمند در طب سنتی تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: این گیاه به دلیل مقادیر بالای تیمول که دارای خواص ضد باکتری طبیعی است، می‌تواند در پاک سازی ریه ها و بهبود علائم سرماخوردگی، برونشیت و آسم موثر باشد. همچنین اثرات ضدالتهابی تیمول موجود در آن در کاهش خطر ابتلا به آرتروز و دردهای مفصلی و برطرف کردن سریع دندان درد نقش بسزائی دارد.

عظمایی افزود: دمنوش این گیاه با افزایش سوخت و ساز بدن، در کاهش حجم چربی‌های شکمی موثر است و به درمان مشکلات سوءهاضمه و اختلالات گوارشی کمک می‌کند، در کنترل قند، فشار و چربی خون موثر است و سنگ کلیه و کیسه صفرا را دفع می‌کند.

این پژوهشگر طب سنتی گفت: در کنار خواص مفید این گیاه دارویی، مصرف زنیان عوارض جانبی هم دارد. مصرف بیش از حد این گیاه عوارضی مانند آلرژی و حساسیت را به دنبال دارد که با علائمی مانند تهوع، استفراغ، سوزش پوست و سردرد قابل تشخیص است.

وی ادامه داد: خانم های باردار نباید از این گیاه استفاده کنند و مصرف زنیان ممکن است سبب برخی عوارض کبدی شود و خطر خونریزی را به همراه داشته باشد.


بیشتر بخوانید: سریعترین درمان سرماخوردگی را از این اکسیر طبیعی بخواهید


برای تهیه ۲ لیتر شربت زنیان، یک لیتر از عرق زنیان، یک لیترعرق زیره، ۵۰ گرم بذر زنیان، ۵۰۰ گرم عسل و کمی آبلیموی ترش تازه لازم است.
عرق زنیان و زیره را باهم مخلوط کنید و بذر زنیان را به این مخلوط  اضافه کرده و بگذارید سه ساعت بماند. مخلوط بذر زنیان و عرقیات را پنج دقیقه بجوشانید و پس از اینکه دمای مخلوط بذر زنیان و عرقیات به ۵۰ درجه سانتی‌گراد رسید آن را صاف کنید. در ادامه عسل را به مخلوط صاف شده اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا قوام لازم برسد.

این شربت را می‌توان به مقدار چهار لیوان در روز و به دفعات، صبح ناشتا و سی دقیقه قبل از صبحانه، پس از ناهار، ۳۰ دقیقه قبل از شام و پیش از خواب مصرف کرد.

زنیان، گیاهی یک ساله و بومی کشور هند است که در ایران هم می‌تواند رشد ‌کند. میوه‌ی کوچک این گیاه با ظاهری بیضی شکل و رگه دار مزه ای تند و تیز دارند و عطر و بوی آن مانند آویشن است.

انتهای پیام/ 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۳ مهر ۱۳۹۸
اینکه عکس رازیانه است
ناشناس
۰۰:۴۶ ۰۱ مهر ۱۳۹۸
زیره نیست؟
ناشناس
۲۳:۴۶ ۳۰ شهريور ۱۳۹۸
اطلاعاتتون بسیار خوب وآموزنده بود ممنون از زحمتتون ..عالی
مهدی
۲۱:۱۸ ۳۰ شهريور ۱۳۹۸
بفرمایین همین عسلش روازکجابیاریم!!!
مجید
۲۲:۵۷ ۳۰ شهريور ۱۳۹۸
خوشمزه برو بخر