سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

تولید پوشاک در کشور با کاهش مواجه شده است

آقا کوچکی گفت: هم اکنون بیشتر تولیدکنندگان پوشاک توانسته اند مواد اولیه خود را تامین کنند اما تولیدات داخل به مراتب کمتر شده است.

حسین آقا کوچکی رئیس اتحادیه پیراهن فروشان در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره قاچاق پوشاک اظهار کرد: پوشاک، از جمله تولیداتی بوده که قاچاق آن به کشور، با کاهش مناسبی مواجه بوده است.

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان با اشاره به اینکه در گذشته ۲۵ تا ۳۰ درصد پوشاک، تولیدات خارجی بوده است، اظهار کرد: هم اکنون بیشتر تولیدات ما داخلی است و خوشبختانه تولیدکنندگان توانسته اند مواد اولیه خود را تامین کنند، این در حالی است که به نسبت، تولیدات داخل به مراتب کمتر شده است.


بیشتر بخوانید: بازار پوشاک در رکود بسر می‌برد/ صادرات پیراهن به کشورهای همسایه 


آقاکوچکی با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی موجود باعث شده که بسیاری از برند‌ها (نشانه‌های تجاری) نتوانند کالا‌های خود را به کشور وارد کنند اظهار کرد: این امر باعث شده که بسیاری از نمایندگی های فروش این نام های تجاری بصورت نیمه تعطیل فعالیت کنند.

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان با اشاره به اینکه نساجی، از جمله صنایع با قدرت و دارای تاریخچه‌ای پر افتخار در صنعت کشورمان است، تصریح کرد: به همین دلیل، به این صنعت، توجه ویژه‌ای شده است و حتی این امر سبب شد تا احیای صنعت نساجی در دستور کار وزارت صمت، قرار گیرد.

به گفته آقاکوچکی، در تامین پوشاک از جمله نخ و پارچه با مشکل مواجه بوده ایم، اما خوشبختانه تولیدکنندگان توانستند مشکلات را مرتفع کنند.

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان با اشاره به اینکه میزان تولیدات هر کشوری عامل مهمی در تعیین رونق اقتصادی آن محسوب می‌شود، افزود: این امر باعث می‌شود که سهم این بخش با نگاه صادرات محور افزایش یابد. هم اکنون پوشاک به کشور‌هایی همچون ترکیه و عراق صادر می‌شود.

انتهای پیام/


پوشاک به کشور‌هایی همچون ترکیه و عراق صادر می‌شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
بنده خدا
۱۷:۴۹ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
توسعه کمیت را باید متوقف کرد و به فکر توسعه کیفیت با همین قیمت بود بعد از این مرحله دوباره می شود به توسعه کمیت فکر کرد.