او در خصوص سرویس مدارس به والدین توصیه کرد: فرزند خود را به هر فرد یا وسیلههای متفرقه نسپارند و حتما با ثبت نام در مدارس نسبت به انتخاب راننده خودرو با هماهنگی شهرداریها و آموزش و پرورش اقدام کنند.
رئیس پلیس راهور استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مقررات، بخصوص آیین نامه حمل و نقل دانش آموزی بیانگر آن است که سازمانهای ذیربط در انتخاب خودرو و راننده برای سرویسهای مدارس دقتهای لازم را مبذول دارند، گواهی سلامت رانندگان سرویس دانش آموزی که توسط شهرداریها صادر میشود نیز بسیار مهم است.
سرهنگ نام درست تصریح کرد: برابر آیین نامه، رانندگان سرویس مدارس باید از افراد بدون سوءپیشینه کیفری و عدم اعتیاد به موادمخدر و داروهای روان گردان باشند و از طرفی در زمان انعقاد قرارداد، موسسات حقوقی و شخصی با مدارس، موضوع رعایت ظرفیت میبایست کاملا رعایت شود، بطوری که برای سواری با ظرفیت چهارنفر، نباید تعداد بیشتری برای جابجایی محول نشود.
او با اشاره به نقش همیاران پلیس در کاهش تصادفات رانندگی، گفت: از دانش آموزان میخواهیم خودشان نکات ایمنی لازم را رعایت کنند و اگر تخلفاتی از سوی راننده سرویس نظیر صحبت با تلفن همراه و نبستن کمربند ایمنی، خوردن و آشامیدن، یا استعمال دخانیات و ... را شاهد بودند، مودبانه و محترمانه به راننده تذکر دهند.
اوبا تاکید بر داشتن معاینه فنی در سرویسهای مدارس گفت: رانندگان سرویس مدارس، معلمان کلاس سیار ترافیک هستند و نقش آنان در تعلیم مقررات راهنمایی و رانندگی به دانش آموزان بسیار حائز اهمیت است چرا که کودکان چشمانی بینا و گوشهای تیزی دارند و بخش عمدهای از یادگیری آنان در مسیر رفت و برگشت در مدرسه و منزل شکل میگیرد.
انتهای پیام/گ