سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو شورای ملی زعفران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

بازار طلای سرخ در رکود به سر می‌برد/ قیمت هر مثقال زعفران حداکثر ۶۰ هزار تومان

حسینی گفت: در آستانه فصل برداشت، بازار عمده فروشی و صادرات زعفران به علت انتظار محصول جدید در رکورد کاملی به سر می‌برد.

علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کمتر از ۲۰ روز به فصل برداشت زعفران زمان باقی است، اظهار کرد: با توجه به آستانه فصل برداشت، بازار عمده فروشی و صادرات از رکورد کاملی برخوردار است چرا که خریداران خارجی منتظر ورود محصول نو به بازار هستند.

وی حداقل نرخ هر کیلو زعفران ۷ میلیون و حداکثر ۱۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه افراد غیرحرفه‌ای زعفران را به منظور افزایش قیمت خریداری کردند، از این رو عرضه بیش از تقاضا منجر به اُفت قیمت محصول شده است، پیش بینی می‌شود که که روند کاهش قیمت تا فصل برداشت استمرار یابد.

حسینی ادامه داد: با توجه به آغاز فصل برداشت، مسئولان دولتی باید سیاست مناسبی را به منظور رونق صادرات محصولات کشاورزی اتخاذ کنند تا کشاورزان به تولید امیدوار شوند چرا که نوسان قیمت محصول و سردرگمی بخش صادرات، کشاورزان را نا امید کرده است.

عضو شورای ملی زعفران قیمت متعادل هر مثقال زعفران را ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: مسئولان ذی ربط برای حفظ منافع تولیدکننده و صادرکننده باید تدابیری را بیاندیشند تا در خرده فروشی‌ها محصول با نرخ‌های متفاوتی عرضه نشود.


بیشتر بخوانید: رشد ۲۰ درصدی تولید طلای سرخ /نرخ زعفران در بازار ۲ میلیون تومان اُفت کرد


به گفته وی، با توجه به آنکه زعفران مصرف مستمر ندارد، فروشنده اصطلاح سرمایه و حاشیه سود را باید در نظر بگیرد و به عبارت دیگر فروش آن با محصولی همچون لبنیات که مصرف روزانه دارد، قابل قیاس نیست، از این رو بازار باید به گونه‌ای مدیریت شود که در صورت کاهش قیمت در عمده فروشی‌ها این اتفاق در خرده فروشی بیفتد تا اجحافی در حق مصرف کننده نشود.

حسینی در پایان درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران تصریح کرد: بنابر آمار سه ماهه گمرک، صادرات زعفران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد کاهش یافته و از آن زمان به بعد آماری اعلام نشده است، اما به سبب مشکلات پیش روی صادرات مبنی بر بازگشت ارز به کشور، صادرات تعریف چندانی ندارد.

انتهای پیام/

صادرات زعفران تعریف چندانی ندارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.