او افزود: متخصصان ودانشمندان وزارت دفاع با روحیه جهادی و با به کارگیری فناوری نوین و درراستای ارتقای بازدارندگی دفاعی، موفق به راه اندازی مجموعه صنعتی روزآمد در زمینه طراحی و تولید انواع ذخیره سازهای پیشرفته شدند که با تولید انبوه این محصولات، گام بلندی درجهت برتری تسلیحاتی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و قطع وابستگی به واردات برداشته اند.
بیشتر بخوانید: وزیر دفاع در خصوص ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح توضیحاتی ارائه داد
امیر سرتیپ حاتمی تصریح کرد: با دستیابی به این ذخیره سازهای پیشرفته و مدرن دفاعی در حوزه رزم زمینی، دریایی، هوائی، راداری و الکترونیک، پشتیبانی فنی از تسلیحات دفاعی با توان و قدرت بیشتری محقق خواهد شد.
او افزود: این مجموعه صنعتی برخوردار از مجهزترین تجهیزات تولیدی ذخیره سازهای دفاعی بوده و به افزایش چشمگیر میزان تولید، تنوع و ارتقای دانش فنی و ارتقای فناوری محصولات تولیدی منجر شده است.
امیر سرتیپ حاتمی همچنین با اشاره به فرارسیدن ایام ا.. دفاع مقدس و تجلیل از مقام شامخ شهدا به ویژه ۱۰۰۰ شهید صنعت دفاعی اظهار کرد: رونمائی از ۸ ذخیره ساز پیشرفته جدید مصداق بارزی از تحقق جهادی اقتصاد مقاومتی درراستای عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در رفع وابستگی به بیگانگان، جلوگیری از خروج ارز و تکیه بر توان داخلی توسط فرزندان متعهد و متخصص صنعت دفاعی در مجموعه وزارت دفاع است.
او با بیان اینکه این محصولات با استفاده از به روزترین تکنولوژیهای حال حاضر و مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا در حوزه باتریهای نسل جدید طراحی و ساخته شده است از باتری ویژه خودروی تاکتیکی پیشرفته ارس خبر داد و گفت: این باتری با اعمال تغییرات و طراحی جدید قابلیت جریان دهی طولانی مدت را برای خودروی پیشرفته تاکتیکی "ارس" محقق نموده است.
امیر سرتیپ حاتمی در ادامه با اشاره به باتریهای ویژه قایقهای تندرو با گفت: این باتریها علاوه بر مقاومت بسیار بالا در برابر ضربات و شوکهای شدید حاصل از حرکت قایق، از قابلیت جریان دهی جهت راه اندازی موتور و سایر ادوات نصب شده روی قایق برخوردار میباشد. در طراحی این باتری با استفاده از عایقهای پیشرفته خاص، ریزش مواد فعال به صفر رسیده و عمر باتری حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
او در تشریح باتری نسل جدید مجهز به شبکههای نگهدارنده مواد فعال موسوم به Power Frame (فن آوری نوین در حوزه تولید شبکههای باتری) بیان کرد: این فن آوری علاوه بر قابلیت جریان دهی و استارت بسیار مطلوب در دماهای زیر صفر، به علت برخورداری از شبکههای خاص دارای عمر بالاتر (تا ۳۰ درصد) نسبت به باتریهای معمولی است.
وزیر دفاع در توضیح باتریهای نسل جدید با عمر بالاتر خاطرنشان ساخت: استفاده از افزودنیهای خاص و پیشرفته و تغییر شرایط فرایندی باعث شده این نوع باتری دارای عمر چرخهای بالاتر بوده و نیاز باتری خودروهای خاص که استارتهای متوالی و در فواصل کم دارند را مرتفع سازد.
او در ادامه با تشریح باتری خودرویی جدید به عنوان اولین باتری طراحی شده ویژه مناطق گرمسیر کشور بیان کرد:این نوع باتری با استفاده از آلیاژهای خاص مقاوم به خوردگی و افزودنیهای ویژه و با به کارگیری آخرین دستاوردهای علمی دنیا تولید شده است.
وزیر دفاع با بیان اینکه این نوع باتری کلیه استانداردهای سختگیرانه آزمون در دمای ۷۵ درجه سانتیگراد را با موفقیت طی نموده است گفت:. این نوع باتری پاسخی به نیاز هموطنان ساکن در مناطق گرم کشور بوده که با عمر بالاتر، زمان تعویض باتری را به حداکثر رسانده است.
او در این مراسم همچنین از ۳ نوع باتری صنعتی مورد مصرف در انواع لیفتراکهای سنگین و فوق سنگین، ساخته متخصصان سازمان توسعه منابع انرژی ودجا در حوزه باتریهای صنعتی رونمائی کرد.
انتهای پیام/