او با بیان اینکه سیاست ما عین دیانت ماست و صیانت ما عین سیاست ما، ادامه داد: ما به سیاستهای جاهلی کاری نداریم و سیاست ما علوی و حسینی است و همه باید برای عظمت اسلام و قرآن و ولایت دست به دست یکدیگر بدهیم و متحد شویم.
او اظهار داشت: رمز موفقیت ما وحدت ماست و هر عاملی که به این وحدت آسیب بزند، کار دشمن را انجام داده است و ما با همین وحدت آمریکا و اسرائیل را به زانو در آورده ایم.
آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: در آستانه هفته دفاع مقدس هستیم بنابراین نیروهای مسلح و بسیجیان و مردم و همه باید آمادگی لازم را برای تکریم و بزرگداشت این هفته داشته باشیم.
او با بیان اینکه دو کارخانهی هپکو و آذرآب از اهمیت بالایی برخوردار هستند گفت: از زمانی که هپکو را به همین شخصی که اکنون متصدی است واگذار کردند من موافق با این امر نبودم تا برنامه هایشان را ارائه دهند.
او افزود: وقتی برنامههایشان را به دفتر من آوردند و ارائه دادند بازهم من قانع نشدم و با خصوصی سازی مخالفت کردم، ولی در عین حال از راهنمایی و دلسوزی دریغ نکردم.
نماینده، ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: آقای نوبخت را برای بازدید از کارخانه هپکو فرستادند و من تضمین دادم کارگران مشکلی برای شما پیش نمیآورند و شما هم تلاش خودتان را کنید تا مشکلات این کارخانه برطرف بشود.
او با بیان اینکه نامه نگاریهای زیادی در خصوص برطرف شدن مشکلات هپکو انجام شده است اظهار داشت: پیگیریها و صحبتها و نامه نگاریهای من به اندازه دو جلد کتاب بزرگ است و شخصا دو نامه در خصوص مشکلات هپکو و یک نامه در خصوص دیگر کارخانههای استان مرکزی به مقام معظم رهبری نامه نوشتم و یکبار دیگر نامه را تکرار کردم که در مجموع به خاطر مشکلات موجود چهار نامه به مقام معظم رهبری نوشته شده است.
او اضافه کرد: از ابتدا مخالف واگذاری هپکو به بخش خصوصی بودم و این کار را اشتباه میدانستم و کارگران هم میدانند که ما همیشه در کنار آنها ایستاده بودیم و حمایتشان میکردیم.
خطیب نماز جمعه اراک تصمیمات اخیر در رابطه با کارخانه هپکو را مورد توجه قرار داد و گفت: من باز هم به تصمیماتی که گرفته شده است مطمئن نیستم و بیشتر ساماندهی به وضع موجود را مدنظر قرار میدهم و باید با برنامه ریزی در طی چند سال کارخانه هپکو سامان پیدا کند.
او ادامه داد: با منتاژکاری نمیشود کارخانه را پیش برد بلکه باید کارگران و مهندسان و بخش تحقیق و بخشهای مختلف تلاش کنند تا کارخانه به وضع سابق برگردد.
او با بیان اینکه استان مرکزی حدود ۲۰۰ هزار کارگر رسمی دارد گفت: باید کارگر را تکریم کنیم و برای وضع و مشکلاتی که پیش آمده است چاره اندیشی کنیم و با کارهای مفید و مثبت مشکلات را حل کنیم نه اینکه در مقابل خواستههای کارگران بایستیم و دشمن هم سوءاستفاده کند.
امام جمعه اراک ادامه داد: کارگران عزیز در خصوص مشکلات اخیر صبر و حوصله کنند و توهین نکنند و ریل قطار را نبندند، زیرا این کارها خلاف شرع و اخلاق است.
انتهای پیام/ ر