اسدی، مسئول موکب حضرت رقیه در نجف اشرف در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت: در مراحل مقدماتی کار ۷ تن پیاز و ۱۵ تن سبزی تهیه شده و خانمها درمسجد امام حسین در شهرک حمید اراک، در حال خردکردن و سرخ کردن و بسته بندی این مواد غذایی هستند تا برای طبخ غذا در نجف اشرف ارسال شود.
اسدی افزود: آشپزخانه مرکزی موکب در صحن حضرت علی (ع) است و در شبستان حضرت زهرا مستقر میشویم و در ایام اربعین حسینی هر وعده ۷ هزار پرس غذا توزیع میکنیم که در مدت ۱۰ روز بیش از ۲۱۰ هزار پرس غذا توزیع میشود.
او تصریح کرد: تمام غذاهایی که برای این موکب تهیه میشود با کمکهای مردمی است و از هیچ ارگان دولتی پول دریافت نکردیم.
مسئول موکب حضرت رقیه اظهار داشت: موکب حضرت رقیه (س) در راستای خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی با همکاری شهدای مدافع حرم در حدود سه سال پیش تاسیس شد و الان چهارمین سال فعالیت خود را آغاز کرده است.
او ادامه داد: موکب حضرت رقیه (س) با بیش از ۳۰۰ خادم از اول ذی القعده هر سال جهت تهیه غذا برای زائرین اربعین حسینی فعالیت خود را شروع میکند و در این مدت ۳ ماهه مقدمات سفر را آماده میکند و در روز دهم ماه صفر از اراک به سمت نجف حرکت میکنیم و در مرقد حضرت علی (ع) مستقر میشویم.
انتهای پیام/ ر