او با اشاره به تاثیر مثبت شرکتهای دانش بنیان در عبور از تحریمها گفت: این شرکتها میتوانند طوری تحریم را بشکنند که دیگر هیچ اثری بر اقتصاد کشور نداشته باشند؛ در مجموع به شرکتهای دانشبنیان و اثرگذاری آنها در اقتصاد کشور بسیار خوشبین هستیم.
سعیدی به نقش حامیان شرکتهای دانشبنیان در توسعه اقتصاد دانش بنیان اشاره کرد و گفت: اگرچه قوانین نهادهای حمایتی مثل معاونت علمی و فناوری، صندوق نوآوری و شکوفایی وغیره در این حوزه و در ارتباط با شرکتهای دانش بنیان به صورت مجزا از هم تدوین شده است، اما در ارتباطی که در چند مدت اخیر بین آنها وجود داشت به نوعی به همگرایی و همافزایی رسیدند که میتوانند به توسعه اقتصاد دانش بنیان کمک کنند و تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند.
بیشتر بخوانید: تمرکز معاونت علمی بر پشتیبانی از شرکتهاست/ اختصاص عمده اعتبارات به بذرمایه شرکتها
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان ادامه داد: هر چقدر نهادهای حامی شرکتهای دانش بنیان بیشتر در هم تنیده شوند اثرگذاری بیشتری برای رشد و شکوفایی حوزه اقتصاد دانش بنیان کشور خواهند داشت.
او گفت: امیدوار هستیم که در اکثر استانهای کشور صندوقهای پژوهش و فناوری راهاندازی و بخشهایی مثل صندوق نوآوری و شکوفایی، فعالیتهای خود را از طریق این صندوقها برونسپاری کنند، در این صورت صندوقهای پژوهش و فناوری از جنس شرکتهای هر منطقه هستند و در نتیجه درک بهتری از یکدیگر دارند؛ مقیاس شرکتهای هر منطقه با منطقههای دیگر تفاوت دارد اما با این تغییر درک درستی از این اندازه و مقیاس ایجاد میشود.
سعیدی یادآوری کرد: برونسپاری بخشی از فعالیتها به صندوقهای پژوهش و فناوری استانها میتواند اثربخشی فعالیتهای آن را دو چندان کند؛ در بسیاری از موارد شرکتها برای انجام کارهای خود مجبور به رفتوآمدهای مکرر میشدند و همین اتفاقات فعالان شرکتهای دانش بنیان را دلسرد میکرد.
انتهای پیام/