او بیان کرد: ۴۳ پایگاه شهری و جادهای فوریتهای پزشکی، ۸۲ نقطه ارایه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی، ۵ دستکاه اتوبوس آمبولانس، ۳ فروند بالگرد و ۵ دستگاهموتورلانس آماده خدمت امدادی به زائران میباشند.
رییسی گفت: مرکز جامع سلامت شبانه روزی در طول مسیرهای تردد زائرین، ۶ مرکز شبانه روزی در قصرشیرین و پایانه خسروی، ۳ پست قرنطینه مرزی و همچنین ۵ دستگاه موبایل کلینیک دندانپزشکی به زائرین خدمت بهداشتی ارائه میکنند.
او بیان کرد:توجه به تامین آب بهداشتی، مخاطرات زیستی محیطی ناشی از دفع فاضلاب، آموزش و آگاهی بخشی عمومی و خادمین موکبها درخصوص توزیع مواد غذایی، هماهنگی سازمانها با خادمین سلامت و تدوین برنامه ترافیکی امداد به بیماران و مصدومان احتمالی نیز باید برنامه ریزی صحیح صورت گیرد.
بازوند استاندار کرمانشاه نیز بیان کرد: فواصل کوتاه میان شهرهای مسیر تردد زائران اربعین از مرز خسروی و زیرساختهای پایانه بین المللی خسروی باعث شده که تردد زائران از این مسیر راحت تر باشد.
او گفت: از سه شنبه آینده تردد زائران اربعین از مرز خسروی از ۶ صبح تا ۱۸ خواهد بود رصد و رسیدگی وضعیت سلامت و بهداشت زائران اربعین از مهمترین محورهای برنامه های ما در ایام تردد زائران است که مسئولیت این موضوع از نظر سازمانی با وزارت بهداشت است که با توجه به تجربه زلزله سال ۹۶ ، به خوبی از عهده آن برخواهند آمد.
انتهای پیام/ز