سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پس از حادثه آرامکو؛

هند نیاز نفتی خود را از روسیه تامین می‌کند

وزیر نفت هند اعلام کرد این کشور پس از حادثه آرامکو برای تامین نفت مورد نیاز خود به فکر افزایش واردات از روسیه است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، «دارمندرا پرادهان» وزیر نفت هند در دیدار امروز خود با «ایگور سچین» مدیر ارشد اجرایی «روس‌نفت» درباره آخرین تحولات در بازار‌های انرژی بحث کردند و دهلی‌نو اعلام کرد در نظر دارد برای تأمین نیاز انرژی خود واردات نفت خام از روسیه را افزایش دهد.

وزیر نفت هند پس از این دیدار گفت: «تحولات در بازار‌های انرژی از جمله منابع نفت خام جهانی، با توجه به حملات اخیر به تأسیسات آرامکو سعودی، مورد بحث قرار گرفت. در این زمینه، افزایش ورود نفت خام روسیه به پالایشگاه‌های هند مورد توجه قرار گرفت».

او در ادامه افزود دو کشور قول همکاری در بخش هیدروکربن را در میان سال‌های ۲۰۱۹-۲۰۲۴ دادند و یک کنسرسیوم هندی متشکل از چهار نهاد نفت و گاز دولتی برای همکاری در پروژه نفت روسیه توافق نامه همکاری امضا کرده است.

وزیر نفت هند همچنین گفت: «سچین برای تقویت همکاری برای تامین امنیت انرژی هند و مواد اولیه و نفت خام با کیفیت بالا ابراز آمادگی کرده است».

وزیر امور خارجه هند نیز در یک کنفرانس خبری دیگر گفت: «امروز به دسترسی به منابع انرژی قابل پیش‌بینی و مقرون به صرفه علاقمند هستیم و در حال گفت‌وگو با تامین‌کنندگانی از جمله ایران هستیم».

واردات نفت خام هند در دسامبر ۲۰۱۸، به بیش از ۴۵۰۰ بشکه در روز رسید. عراق بزرگترین تامین کننده نیاز نفتی هند است که بیش از یک پنجم نیاز دهلی نو را تامین می‌کند. عربستان در این زمینه در مقام دوم قرار دارد که با حمله اخیر به تاسیسات آرامکو در این کشور صادرات آن به نصف کاهش یافته است و مشتریان نفت ریاض نگران آینده تامین نیاز خود هستند.

سچین که معاون نخست‌وزیر روسیه در سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ بوده است برای پیگیری گفت‌وگو‌ها میان نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در بیستمین اجلاس سالانه دوجانبه که اخیرا در مسکو برگزار شد به دهلی نو رفته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: هند ، روسیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۱۰:۵۹ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
حال اگر روسیه +چین +ایران+ترکیه هوشمندانه و با برنامه ریزی دقیق و محاسباتی تنظیم شده در گردش پولی و اعتباری با همدیگر در تبادلات بانکی و گردش صحیح ایجاد کنند براحتی میتوانند تمام ضربات وارد شده قبلی توسط آمریکا با (قدرت دلار) و عربستان با (سیاست بازی با قدرت نفت) که بر بدنه اقتصادشان وارد شده بود را با یک همآهنگی دقیق "دلارآمریکا"را به چالش بکشند اگر چه این مدت کوتاه باشد ولی برای تنبیه آمریکا و اینکه به این نتیجه برسد همیشه نمیتواند زورگوئی(تحریم) و یکجانبه گرائی(استفاده از قدرت دلار) در روابط بین الملل جواب بدهد کافی است و یک تجربه خوب و عملی هم برای این کشورها خواهد بود که از این فرصت ایجاد شده بنحو احسن برای گشودن گره های مالی و اعتباری در روابط بانکهای مرکزی بین همدیگر استفاده کنند.........