سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشتی فرنگی قهرمانی جهان/ ۳ مدال برنز، ۳ سهمیه المپیک و عنوان چهارمی برای ایران

تیم ملی کشتی فرنگی ایران با کسب ۳ مدال برنز به مقام چهارم رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان رسید.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان و گزینشی المپیک روز‌های ۲۳ تا ۲۶ شهریورماه در سالن باریس شهر نورسلطان قزاقستان برگزار شد و در پایان تیم ایران با کسب ۳ مدال برنز علیرضا نجاتی در وزن ۶۰ کیلوگرم، محمدعلی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم و سعید عبدولی در وزن ۸۲ کیلوگرم و کسب ۷۵ امتیاز در جایگاه چهارم قرار گرفت.

در این رقابت‌ها تیم‌های روسیه، ازبکستان و گرجستان به ترتیب با ۱۳۲، ۸۰ و ۷۹ امتیاز اول تا سوم شدند.

تیم ایران همچنین توسط علیرضا نجاتی، محمدعلی گرایی و امیر قاسمی منجزی در اوزان ۶۰، ۷۷ و ۱۳۰ کیلوگرم ۳ سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو را کسب کرد.

بر همین اساسدر وزن ۵۵ کیلوگرم پویا ناصر پور در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر شریف کلیچ از ترکیه را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر صفر مقابل الهام بهرام اف قهرمان آسیا از ازبکستان شکست خورد و با توجه به مغلوب شدن این حریف در دور بعد مقابل حریف ژاپنی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۰ کیلوگرم علیرضا نجاتی در دور نخست با نتیجه ۹ بر صفر سیداله تاژایف از ترکمنستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد مقابل هایتم محمود از مصر با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی رسید و در دور بعد با نتیجه ۷ بر صفر از سد کیم سئونگ هاک از کره جنوبی گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این دیدار به مقابل ایوو آنگلوف قهرمان جهان از بلغارستان با نتیجه ۳ بر یک به برتری دست یافت و ضمن کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو به مرحله نیمه نهایی راه یافت. نجاتی در این مرحله مقابل کنیچیرو فومیتا قهرمان جهان از کشور ژاپن با نتیجه ۱۰ بر یک مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. نجاتی در این دیدار مقابل المورات تاسمورادوف دارنده مدال برنز المپیک و نقره و برنز جهان از ازبکستان با نتیجه ۷ بر ۵ به پیروزی دست یافت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۶۳ کیلوگرم میثم دلخانی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۴ بر ۲ مغلوب استپان ماریانیان دارنده مدال طلای جهان از روسیه شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال به گروه بازنده‌ها رفت. دلخانی در این گروه با نتیجه ۵ بر ۳ جین هوونگ جونگ از کره جنوبی را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۷ بر ۵ مقابل اسلاویک گالستیان از ارمنستان شکست خورد و پنجم شد.

در وزن ۶۷ کیلوگرم حامد تاب در دور اول مقابل اسماعیل بوررو مولینا، قهرمان المپیک و جهان از کوبا با نتیجه ۹ بر صفر مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، به گروه بازنده‌ها رفت. تاب در این گروه مقابل میهایل میهوت از رومانی با نتیجه ۵ بر ۳ شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۲ کیلوگرم امین کاویانی نژاد در دور اول با نتیجه ۹ بر یک مقابل لوری لومادزه از گرجستان مغلوب شد و با توجه به شکست این حریف در دور بعد، کاویانی نژاد از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۷ کیلوگرم محمدعلی گرایی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر و در کمتر از ۲ دقیقه کیم هیون وو قهرمان المپیک و جهان از کره جنوبی را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد در مصاف با الوین مورسالیف دارنده مدال برنز جهان از آذربایجان با نتیجه ۷ بر ۳ پیروز و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله مقابل الکس بیوربرگ کسیدیس از سوئد با نتیجه ۹ بر یک مغلوب شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، گرایی به گروه بازنده‌ها رفت تا کار خود را برای کسب مدال برنز ادامه دهد. وی در این گروه مقابل دانیل کاتاراگا دارنده مدال نقره جهان و طلای زیر ۲۳ سال جهان از مولداوی در یک کشتی سخت و نفسگیر با نتیجه ۵ بر ۵ به پیروزی رسید و ضمن کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو، راهی دیدار رده بندی شد. گرایی در این دیدار با نتیجه ۹ بر ۶ از سد کارپت چالیان دارنده مدال نقره بازی‌های اروپایی از ارمنستان گذشت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۸۲ کیلوگرم سعید عبدولی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر پیتر نوواک از چک را از پیش رو برداشت. وی در دور سوم در مصاف با ادلان آکیف دارنده مدال برنز اروپا از کشور روسیه با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. عبدولی در این دیدارمقابل رفیق حسین اف از کشور آذربایجان با نتیجه ۸ بر ۵ شکست خورد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۷ بر صفر یوری شکریوبا از اوکراین را مغلوب کرد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۸۷ کیلوگرم رامین طاهری پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۲ بر یک زاخاری برگ از سوئد را مغلوب کرد وی در دور بعد و در مرحله یک هشتم نهایی با نتیجه ۶ بر صفر از سد اسلام عباس اف دارنده مدال نقره اروپا از آذربایجان گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. طاهری در این مرحله مقابل دنیس کودلا دارنده مدال نقره جهان و برنز المپیک از آلمان در یک کشتی پایاپای و در حالی که داوران بار‌ها کشتی را برای درمان کشتی گیر آلمانی قطع کردند و مانع حملات نماینده کشورمان شدند، با نتیجه ۱ بر ۱ شکست خورد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی مقابل ژان بلینیوک قهرمان جهان و دارنده مدال نقره المپیک از اوکراین، طاهری از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۹۷ کیلوگرم محمدهادی ساروی در دور نخست با نتیجه ۵ بر یک از سد پیتر اوهلر از آلمان گذشت وی در دور بعد مقابل کریل میلوف دارنده مدال نقره جهان از بلغارستان با نتیجه ۷ بر ۳ به برتری دست یافت و راهی مرحله یک هشتم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل گابریل روسیلو کایند از کوبا با نتیجه ۵ بر ۴ پیروز و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. ساروی در این مرحله مقابل آرتور الکسانیان قهرمان جهان و المپیک از ارمنستان در یک کشتی نزدیک با نتیجه ۴ بر ۳ شکست خورد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال به گروه بازنده‌ها راه یافت. ساروی در این دیدار مقابل جنگ ایلدیم دارنده برنز المپیک و جهان از ترکیه با نتیجه ۷ بر ۵ مغلوب شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امیر قاسمی منجزی در دور نخست با نتیجه ۳ بر یک از سد استپان داوید از چک گذشت وی در دور بعد مقابل سرگئی سیمینوف قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک از روسیه با نتیجه ۶ بر ۴ به پیروزی دست یافت. وی در دور سوم و در مرحله یک چهارم نهایی مومینجان عبداله یف قهرمان بازی‌های آسیایی از ازبکستان را با نتیجه ۳ بر یک مغلوب کرد و ضمن کسب سهمیه المپیک به مرحله نیمه نهایی راه یافت. قاسمی در این مرحله مقابل اوسکار پینو هیندس دارنده مدال برنز جهان از کوبا با نتیجه ۶ بر ۲ مغلبو شد و به دیدار رده بندی رفت. قاسمی در این دیدار مقابل هیکی نابی دارنده مدال‌های نقره المپیک و طلا، نقره و برنز جهان با نتیجه ۸ بر صفر و با توجه به سه اخطار داوران، مغلوب و پنجم شد.

رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- نوگزاری تسورتسومیا (گرجستان) ۲- خورلان ژاکانشا (قزاقستان) ۳- الدانیز عزیزلی (آذربایجان) و شوتا اوگاوا (ژاپن) ۵- ماکس نوری (آمریکا) و لیگیو کائو (چین) ... ۱۰- پویا ناصرپور (ایران)

۶۰ کیلوگرم: ۱- کنیچیرو فومیتا (ژاپن) ۲- سرگئی املین (روسیه) ۳- میرامبک آیناگولوف (قزاقستان) و علیرضا نجاتی (ایران) ۵- لینور تمیروف (اوکراین) و المورات تاسمورادوف (ازبکستان)

۶۳ کیلوگرم: ۱- شینیبو اوتا (ژاپن) ۲- استپان ماریانیان (روسیه) ۳- اسلاویک گالستیان (ارمنستان) و آلمات کبیسپایف (قزاقستان) ۵- میثم دلخانی (ایران) و تینار شارشنبکوف (قرقیزستان)

۶۷ کیلوگرم: ۱- اسماعیل بوررو مولینا (کوبا) ۲- آرتم سورکوف (روسیه) ۳- ماته نمس (صربستان) و فرانک استابلر (آلمان) ۵- فردریک بیرهوس (دانمارک) و (محمد ابراهیم السید (مصر) ... ۲۶- حامد تاب (ایران)

۷۲ کیلوگرم: ۱- ابوزید مانستیگوف (روسیه) ۲- آرام واردانیان (ازبکستان) ۲- آیک مناتساکیان (بلغارستان) و بالینت کورپاسی (مجارستان) ۵- میشل ویدمایر (آلمان) و جی یئون لی (کره جنوبی) ... ۱۹- امین کاویانی نژاد (ایران)

۷۷ کیلوگرم: ۱- تاماس لورینچ (مجارستان) ۲- الکس بیوربرگ کسیدیس (سوئد) ۳- محمدعلی گرایی (ایران) و جالگاسبای بردیموراتوف (ازبکستان) ۵- کارپت چالیان (ارمنستان) و آسخات دیلمحمداف (قزاقستان)

۸۲ کیلوگرم: ۱- لاشا گوبادزه (گرجستان) ۲- رفیق حسین اف (آذربایجان) ۳- سعید عبدولی (ایران) و هایتائو کیان (چین) ۵- نوربک خاشیمبیکوف (ازبکستان) و یوری شکریوبا (اوکراین)

۸۷ کیلوگرم: ۱- ژان بلینیوک (اوکراین) ۲- ویکتور لورینچ (مجارستان) ۳- دنیس کودلا (آلمان) و رستم آساکولوف (ازبکستان) ۵- میکالای استادوب

(بلاروس) و آتابک عزیزبیکوف (قرقیزستان) ... ۱۲- رامین طاهری (ایران)

۹۷ کیلوگرم: ۱- موسی اولویوف (روسیه) ۲- آرتور الکسانیان (ارمنستان) ۳- میهایل کاجایا (صربستان) و جنگ ایلدیم (ترکیه) ۵- تادیوز میچالیکا (لهستان) و گئورگی ملیا (گرجستان) ... ۷- محمدهادی ساروی (ایران)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- رضا کایالپ (ترکیه) ۲- اسکار پینو هیندز (کوبا) ۳- هیکی نابی (استونی) و یاکوبی کاجایا (گرجستان) ۵- امیر قاسمی منجزی (ایران) و ادوارد پاپ (آلمان)

رده بندی تیمی: ۱- روسیه ۱۳۲ امتیاز ۲- ازبکستان ۸۰ امتیاز ۳- گرجستان ۷۹ امتیاز ۴- ایران ۷۵ امتیاز ۵- قزاقستان ۷۲ امتیاز ۶- ژاپن ۶۵ امتیاز ۷- مجارستان ۶۴ امتیاز ۸- کوبا ۵۷ امتیاز ۹- ارمنستان ۵۵ امتیاز ۱۰- آلمان ۵۰ امتیاز ۱۱- ترکیه ۴۶ امتیاز ۱۲- اوکراین ۴۵ ۱۳- آذربایجان ۴۳ امتیاز

در این رقابت‌ها نفرات اول تا پنجم اوزان المپیکی (۶۰، ۶۷، ۷۷، ۸۷، ۹۷ و ۱۳۰) کیلوگرم سهمیه حضور در المپیک ۲۰۲۰ توکیو را بدست آوردند.

همچنین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در سفر کاری که به شهر نورسلطان کشور قزاقستان داشته، به جهت دیدار با اعضای تیم ملی کشتی فرنگی در سالن رقابت‌های جهانی کشتی حضور یافت.

آذری جهرمی در این دیدار ضمن گفت‌وگو با علیرضا دبیر و حمید سوریان رئیس و نایب رئیس فدراسیون کشتی، با محمد بنا سرمربی و کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی و همچنین علیرضا نجاتی، محمدعلی گرایی و امیر قاسمی منجزی سه نماینده ایران که تا دقایقی دیگر برای کسب مدال برنز به روی تشک می‌روند، دیدار کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این دیدار ضمن وعده پاداش به کشتی گیران مدال آور جهان و المپیک، برای ملی پوشان در میادین پیش رو آرزوی موفقیت و پیروزی کرد.


بیشتر بخوانید:استعفای غیر منتظره خیرآبادی از سرمربیگری تیم ملی کشتی فرنگی امید


انتهای پیام/

پایان کار شاگردان بنا با ۳ مدال برنز در رقابت های جهانی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.