سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی تحصیلی؛

دانشجویان چگونه در خوابگاه زندگی کنند؟

اگر مجبور هستید به دلیل دوری دانشگاه از محل زندگی‌تان، در خوابگاه اقامت کنید، مطمئنا این مسیر بسیار هیجان‌انگیزتر و پُرماجراتر هم خواهد شد.

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بعد از مدت‌ها تلاش و شب بیداری ها، اکنون دیگر آقا یا خانمِ دانشجویی هستید که یک راهِ جدید پیش روی شما بازشده است. حتما دل توی دلتان نیست؛ برای رفتن به شهر جدید و دیدن فضای دانشگاه و خوابگاه، تجربه اولین کلاس‌های درس، آشنایی با استادان و همکلاسی‌ها و هم اتاقی‌ها لحظه شماری می‌کنید. امروز قصد داریم به شما از زندگی دانشجویی و خوابگاهی بگوییم.

روز‌های اول خوابگاه برای شما تجربه‌های جدیدی خواهد داشت، زیرا از امروز باید در کنار افرادی که تا دیروز نمی‌شناختید، زندگی کنید. افرادی که هر کدام ازیک شهر و با فرهنگ‌های مختلفی در یک جا به نام خوابگاه جمع شده اند و از همه مهم‌تر، دلتنگی و دور شدن از خانواده، حس و حال غریبی به فضای خوابگاه می‌دهد؛ که رفته رفته با آن کنارمی آید. از ویژگی زندگی دانشجویی رشد فردی نیز خواهد بود، به این معنی که یک عده به خودکفایی می‌رسند و عده‌ای هم که قادر نیستند با محیط هماهنگ شوند، ضربه می‌خورند.

مسئولیت پذیری

اکنون دختران و پسران دانشجو باید مسئولیت پذیر باشند، زیرا علاوه بر این که باید به تنهایی از پس تمام کار‌های شخصی خود برآیند، لازم است در کار‌های اتاق هم مشارکت کنند.

غذای دانشجویی

درزندگی خوابگاهی بیشتر وعده‌های اصلی غذایی را از سلف دانشگاه یا خوابگاه تهیه کنید؛ مگر این که بخواهید این وعده‌ها را خودتان درست کنید که این کار نیازمند صرف زمان، زحمت و هزینه بسیاری است.همچنین اگرشما از آن دسته افرادی هستید که از تنقلات مصرف می‌کنید؛ بهتر برای صرفه جویی در هزینه‌های خود عمده خرید کنید. نکته دیگر این که در آخر هفته‌ها لازم است خودتان غذا درست کنید که البته این کار را هم بهتر است با مشارکت هم‌اتاقی‌هایتان انجام دهید؛ بنابراین داشتن یک هم اتاقی که مهارت خوبی در آشپزی دارد، نعمت بزرگی است. 

از خصوصیات اخلاقی خود با هم اتاقی هایتان صحبت کنید

در مورد خصوصیت اخلاقی خودتان و دیگران، نحوه نظافت اتاق، چیز‌هایی که دوست دارید و ندارید و هزار تا چیز دیگر باید با هم‌اتاقی خود صحبت کنید. همچنین صحبت کردن با هم اتاقی تان در خصوص اخلاقیات خود سبب می‌شود تا با خصوصیت اخلاقی یکدیگر آشنا شوید و اختلافات کمتری پیش آید؛ بنابراین سعی کنید بدون اوقات تلخی با استفاده از همان امکانات موجود، یک فضای امن و آرام برای خودم فراهم کنید، زیرا زندگی در خوابگاه، فرصتی برای بیرون آمدن از لاکِ تنهایی و تجربه زندگیِ مستقل را به شما می‌دهد. فرصتی که با پرورش روحیه مسئولیت پذیری، انعطاف پذیری، سازگاری، همکاری، واقع بینی و مدیریت را به شما می‌آموزد.

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ، دانشگاه ، دانشجو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۵۷ ۰۴ مهر ۱۳۹۸
خوابگاه مزخرفترین جاییه که یه دانشجو میتونه یا یه جوون میتونه تجربش کنه
ناشناس
۲۳:۱۷ ۰۳ مهر ۱۳۹۸
خوابگاه = گرفتن انواع و اقسام بيماري روحي و رواني
ناشناس
۰۸:۳۳ ۰۴ مهر ۱۳۹۸
بدون خوابگاه هم تحصيلات براي خيليها غير ممكنه