او افزود: امروز آموزش از پایه مشکل دارد؛ بسیاری از معلمان ابتدایی در کپشن نویسیها یا نامه هایشان غلط املایی دارند. وقتی غلط املایی در نوشته معلمان دیده میشود، دیگر از شاگردان چه انتظاری میتوان داشت. آموزش زبان فارسی ما آنقدرها که باید خوب و درست نیست. در این زمینه اوضاع خوبی نداریم.
این شاعر با اشاره به اینکه اخیراً در کتاب ها هم با غلط املایی مواجه شده ام، بیان کرد: زمانی میگفتیم برای اینکه املای صحیح کلمات را یاد بگیرید، کتاب بخوانید. کسی که میخواهد زبان فارسی را آموزش بدهد، باید خودش درست آموزش دیده باشد. کسی که میخواهد برای ارتقای زبان فارسی دست به آموزش این زبان بزند یا اینکه محتوایی در این زمینه تولید کند، خودش باید دانش کافی در زمینه زبان فارسی داشته باشد.
این نویسنده گفت: برنامه هایی برای آموزش زبان فارسی ساخته میشود، اما به دلیل اینکه فرم تامین محتوا کارشناسی شده نبوده از فرم کلیشهای استفاده شده است. برای نسل امروز باید با روشهای هیجانی اتفاقات خاص را در برنامههای ترکیبی بیان کرد. در اینستاگرام که این روزها از آن زیاد استقبال میکنند، میتوان زبان فارسی را در قالب برنامههای ترکیبی با روشهای هیجانی آموزش داد. این نوع آموزش تاثیرگذارتر از آموزشهای آکادمیک است.
انتهای پیام/