او بیان کرد: در سالهای اخیر ۱۲۲ پروژه زمین چمن مصنوعی در سیستان و بلوچستان ایجاد شده که با توجه به شرایط تحریمها و مشکلات اقتصادی کشور هزینه خریداری چمن مصنوعی از ۸۰ میلیون تومان به بالای ۳۰۰ میلیون تومان رسیده و مجبور هستیم از طریق گمرک و خارج از کشور نیازهای اولیه آن را تامین کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: مقرر شد به ۱۰ هیات فعال ورزشی خاش۲۵۰ میلیون ریال کمک نقدی شود که سهم هر هیات ۲۵ میلیون ریال خواهد بود.
او از عملکرد ضعیف برخی هیاتهای ورزشی به منظور شرکت نکردن در رقابتهای استانی، کشوری و المپیادهای ورزشی که به رشد و پرورش استعدادها کمک میکنند، انتقادکرد و افزود: گرچه با مشکلات مالی برای اعزام تیمها و ورزشکاران مواجه هستیم، اما انتظار میرفت برخی هیاتها که دارای ورزشکاران توانمند هستند شرکت میکردند.
کرد ادامه داد:در کنار سه رویداد مهم ورزشی، المپیاد ورزشهای روستایی با عنوان جام «خوشه چین» در سیستان و بلوچستان پیشبینی شده است.
صاحبگل صالحی فرماندار خاش نیز با اشاره به اینکه در این شهرستان با کمبود امکانات، تجهیزات و زیرساختهای ورزشی مواجه هستیم انتظار میرود در حوزه اعزام تیمها به مسابقات برجسته استانی و ملی از ورزشکاران منطقه حمایت شود.
صاحبگل صالحی افزود: توجه و تمرکز به پرورش استعدادها، ظرفیتها و نقش دادن به جوانان و بانوان در موفقیت ورزشکاران تاثیرگذار است.
او با تاکید بر اینکه خاش از نظر ورزشهای همگانی و در اختیار داشتن ظرفیتها در این رشته جایگاه برتر استانی را دارد، اظهار داشت: تقویت ارتباطات اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و ... با حمایت از ورزش و توسعه ورزش میسر است.
انتهای پیام/ع