سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان خبر داد؛

تولید سالانه ۲۴ هزار متر مربع فرش دستباف در استان سمنان

بهروز اسودی گفت: سالیانه ۲۴ هزارمترمربع فرش دستباف توسط بافندگان خانگی و شاغل در کارگاه‌ها در استان تولید می‌گردد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،  بهروز اسودی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در اولین جلسه کارگروه فرش دستباف استان که در استانداری برگزار شد با اعلام این خبر گفت: سالیانه ۲۴ هزارمترمربع فرش دستباف توسط بافندگان خانگی و بافندگان شاغل در کارگاه‌ها و مجتمع‌های قالیبافی در استان تولید می‌گردد.

او تعداد شرکت‌های تعاونی فعال در حوزه فرش دستباف را حدود ۲۶ شرکت عنوان کرد و افزود: از این تعداد، ۲۰ شرکت تعاونی فرش دستباف شهری و ۶ تعاونی فرش دستباف روستایی می‌باشد که زیر نظر ۲ اتحادیه شرکت‌های تعاونی فرش دستباف روستایی و اتحادیه شرکت‌های تعاونی صنایع دستی و فرش دستباف شهری فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تصریح کرد: بیش از ده هزار بافنده فعال و تعداد ۸ مجتمع قالیبافی در استان وجود دارد که این تعداد بافنده در ۹۰ کارگاه متمرکز و غیر متمرکز در استان فعالیت می‌کنند.

بهروز اسودی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد از تولیدات فرش دستباف در استان صادراتی می‌باشد، عدم وجود پایانه صادراتی برای فرش دستباف در استان را از مهمترین چالش‌های این صنعت مهم عنوان کرد و افزود: به دلیل اینکه در استان پایانه صادراتی فرش وجود ندارد صادرات فرش از طریق استان‌های هم جوار صورت می‌پذیرد.

او اظهار داشت: افزایش قیمت مواد اولیه و کمبود سرمایه و همچنین عدم اختصاص تسهیلات کم بهره از مهمترین مسایل و مشکلات بافندگان فرش در استان است که با توجه به اینکه در استان مواد اولید از طریق استان‌های بزرگ و غیر مستقیم تهیه می‌شود، هزینه تأمین آن برای قشر بافنده سنگین بوده و برخی از شرکت‌ها نیز باقیمت بالاتری این مواد اولیه را عرضه می‌کنند.

انتهای پیام / م

 تسهیلات کم بهره از مهمترین مشکلات بافندگان فرش در استان  سمنان 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.