به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، صبور مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه در شهرستان چاراویماق، ۷۰ مدرسه کانکسی وجود دارد گفت: جمعیت دانشآموزی دائماً در حال نوسان است و در برخی از شرایط که روستاها یک یا دو دانش آموز دارند طرحی با عنوان سرویس روستا مرکزی که سرویس رایگان رفت و برگشت دانش آموزان در روستاهای همجوار را برای تحصیل امکان پذیر میکند.
صبور به عدم قطع انشعاب در مدارس دایر که دانش آموزان مشغول تحصیل هستند اشاره کرد و افزود: در مدارس دایر هیچگونه مشکلی در جهت قطع انشعاب نداریم، ولی در برخی از مدارس با ساخت قدیمی و در روستاهای خاص که دانش آموز و مدرسهای وجود ندارد، در چنین صورتی نیازی به وجود برق نیست.
او در پایان افزود: تعداد کانکسها ثابت نیست چه بسا در طول یک سال با نبود دانشآموز و خالی ماندن کانکس، مجبور به تغییر مکان کانکس در روستایی میشوند که حداقل سه دانشآموز وجود داشته باشد.
اسدی رئیس آموزش و پرورش شهرستان چاراویماق، نیز با تأکید بر اینکه در مدارس فعال هیچگونه قطعی انشعابات وجود ندارد گفت: طبق هماهنگیهای صورت گرفته با فرمانداری و ریاست شورای آموزش و پرورش شهرستان چاراویماق، با بازگشایی مدارس مشکلاتی از این حیث وجود نخواهد داشت.
او تعداد مدارس کانکسی را ۷۰ مورد اعلام و افزود: وسعت شهرستان چاراویماق، پراکندگی جغرافیایی، صعب العبور بودن و آمار کم دانش آموزان در برخی از روستاها موجب میشود تا هر ساله ۶ الی ۱۰ کانکس جابجا شود تا باز ماندهای از تحصیل وجود نداشته باشد.
او افزود: اولویت با روستاهایی است که دانش آموزان بسیاری دارند چنانچه در روستای قرخ بلاغ، مدرسه سه کلاسهای توسط مجمع خیرین میاندوآب احداث شده است و یا در سایر روستاهایی که مدارس کانکسی وجود دارد، مبنی بر تفاهم نامهای با خیرین، کلنگ زنی و فرآیند مدرسه سازی آن انجام خواهد یافت.
اسدی در پایان، آمار کم دانش آموزان را عامل تعداد زیاد کانکسها دانسته و بیان کرد: همه ساله جابجایی کانکس در روستاهایی که فاقد کانکس هستند انجام میگیرد.
انتهای پیام/ش