وی با بیان اینکه نیاز کشور به روغن زیتون در سال گذشته در حدود ۱۲ هزار تن بوده است، افزود: خوشبختانه پارسال در حدود ۷ هزار و ۱۴۰ تن تولید در داخل کشور انجام شده است.
پریچهر با تاکید بر لزوم افزایش سرانه مصرف روغن زیتون در کشور، گفت: روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی و دارویی بالا میتواند به افزایش سلامت جامعه و امنیت غذایی کشور کمک کند؛ علاوه بر آن از نظر اقتصادی نیز تولید این محصول برای باغداران مقرون به صرفه خواهد بود.
وی تصریح کرد: امسال برای واردات روغن زیتون ارز دولتی (۴۲۰۰ تومانی) اختصاص نیافته است، بنابراین به منظور تامین روغن زیتون مورد نیاز مردم از تولید داخل، باغداران تلاش کنند برای کمک به اقتصاد کشور، سلامت جامعه و افزایش درآمد خود، به جای فروش دانه زیتون، محصول خود را پس از استحصال، به صورت روغن زیتون عرضه کنند.
مجری طرح زیتون در بخش دیگری از صحبتهای خود به تشکیل جلسات زنجیره ارزش افزوده زیتون در مناطق رودبار، طارم سفلی و طارم علیا اشاره کرد و افزود: ارتباط خوبی بین تولیدکنندگان، فرآوری کنندگان (صاحبان صنایع) و بازرگانان ایجادشده و بخش خصوصی آمادگی خرید بر اساس کشاورزی قراردادی از باغداران را دارد.
وی در پایان گفت: زمان برداشت هماکنون آغازشده است و بر اساس نوع رقم و منطقه برداشت ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/