رضایی با اشاره به ویژگیها و ماهیت تشکیل شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: هدف از تشکیل این شورا شناسایی عوامل مخل فضای کسب و کار و تلاش برای رفع این موانع با همکاری سایر بخشها از جمله بخش دولتی، نمایندگان مجلس است.
او با بیان اینکه بخشهای مختلفی عضو شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی هستند، ادامه داد: یک سمت این شورا بخش خصوصی و سمت دیگر آن بخش دولتی است و به علاوه نمایندگان مجلس نیز به عنوان قانونگذاران به تناسب موضوع و دستور کار شورا به این جلسه دعوت میشوند.
مشاور دبیرخانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه با بیان اینکه در این شورا مسئولان ارشد استان از جمله استاندار، معاونین استاندار، مدیران کل دستگاهها از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل امور اقتصادی و دارایی، شواری عالی بانکهای استان، سازمان مریریت و برنامه ریزی، نمایندگان مجلس، شهردار شهر مرکز استان و رئیس شورای استانی حضور دارند، یادآور شد: سایر مسئولان دولتی نیز به تناسب موضوع در جلسات دعوت میشوند.
رضایی بیان کرد: در بخش خصوصی نیز اتاق بازرگانی، اتاق تعاون و اتاق اصناف و همچنین برخی از تشکلهای بخش خصوصی حضور دارند که تعداد اعضای ثابت این بخش به یازده عضو میرسد.
به گفته رضایی در برخی موارد شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور مسئولین ارشد کشور از جمله معاونین رئیس جمهور، وزرا، رئیس سازمانهای کشوری تشکیل میشود.
او از شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی به عنوان یکی از قدرتمندترین شوراها در هر استان یاد کرد و افزود: در این جلسات مشکلات هم در بعد ملی و هم در بعد استانی بررسی و مرتفع میشود. همچنین در این جلسات مصوباتی در راستای رفع موانع استانی و یا حتی پیشنهاد تغییر یا تصویب قوانین انجام می شود.
مسئول دبیرخانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه بیان کرد: مشکلاتی که مربوط به داخل استان باشد با دعوت از مدیران مربوطه پیگیری میشود و مشکلات ملی نیز در شورای گفتگوی ملی انعکاس داده میشود تا از طریق سطوح بالاتر پیگیری شود.
رضایی با بیان اینکه قبل از هر جلسه اصلی شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، تعدادی جلسات کارشناسی مقدماتی نیز برگزار میشود، تاکید کرد: در قالب این جلساتِ کارشناسی مشکلات بررسی و پیشنهاد و انتقادات نسبت به آن اعمال میشود تا موضوع کاملا پخته شده و برای تصمیمگیری نهایی به شورای گفتگو ارسال شود.
او با بیان اینکه مصوبات شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی باید اجرا شود، گفت: متاسفانه هم اکنون در برخی موارد همه مصوبات اجرایی نمیشود و در صورت اجرای همه این موارد، فضای کسب و کار بسیار ارتقا پیدا خواهد کرد.
رضایی از مزیتهای تشکیل این شورا در استان کرمانشاه نیز یاد کرد و ادامه داد: یکی از دلایل ارتقا چند پلهای فضای کسب و کار کرمانشاه برگزاری مستمر جلسات شورای گفت وگو دولت و بخش خصوصی است.
او ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن کامل مصوبات شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی شاهد بهبود بیشتر فضای کسب و کار و فراهم شدن شرایط برای رونق تولید باشیم.
انتهای پیام/ز