همچنین افراد زیادی از جمله تعدادی از بازیگران، سلبریتیها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رابطه با این حادثه مطالبی را در رسانهها و فضای مجازی منتشر کردند که باعث ایجاد حواشی در بین مردم جامعه شد.
اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه با تکذیب خبر محکومیت برای سحر خدایاری گفت: برای این فرد در هیچ دادگاه حکم محکومیت صادر نشده است.
نشر اکاذیب میتواند برای افراد و حتی رسانهها دردسر ساز شود، درست مانند آنچه که خبرگزاری خبرآنلاین و پروانه سلحشوری، نماینده مجلس در مورد سحر خدایاری منتشر کردند و حالا از نظر قانون میتوان علیه آنها اعلام جرم کرد.
در همین خصوص مومنی راد، سخنگو و عضو هیات منصفه دادگاه مطبوعات در گفتوگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: اگر انتشار مطالب در رسانههای مکتوب و یا تصویری و فضای مجازی با عنوان نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی باشد؛ براساس ماده ۶۹۸ مجازات اسلامی بخش تعزیرات دارای مجازات دو ماه تا ۲ سال حبس و یا ۷۴ ضربه شلاق است و قانون گذار تعیین میکند که با توجه به نوع جرم چه مجازاتی را صادر کند
وی گفت:اگر مطالب منتشر شده دارای عنوان اتهامی نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر باشد در قانون، مجازاتی مانند نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی برای آن در نظر گرفته شده است.
مومنی راد در پاسخ به این سوال که آیا صحبتهای نمایندگان مجلس نیز مشمول ماده ۶۹۸ مجازات اسلامی میشود و در دادگاه مطبوعات به پرونده آنها در رابطه با مطالبی که در رسانهها و فضای مجازی مطرح میکنند رسیدگی میشود، گفت: صحبتهای نمایندگان مجلس اگر در راستای وظایف و کار نمایندگی آنها باشد، دارای مصونیت قضایی هستند، اما اگر حرفهای نمایندگان ارتباطی به کار آنها در مجلس نداشته باشد و صرفا ادعاهای باشد که اثر سوء در جامعه داشته باشد، مطالب مطرح شده مصداق نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی را دارد.
وی گفت: اگر مطالب خلاف واقع نمایندگان مجلس در رسانهها و یا فضای مجازی منتشر شود بعد از بررسی مطالب در دادسر، پرونده برای رسیدگی به دادگاه مطبوعات ارسال میشود.
بیشتر بخوانید:سحر خدایاری در مراجع قضایی محکومیت کیفری نداشت
انتهای پیام/
آخه یادمه گفته بودن آرتروز گردن گرفتن با پوشیدن چادر&&&&
پرونده کیفری براش تشکیل دادید که.
انتظار بصیرت از بعضی ها واقعا زیادیه