به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ایده مطرح از سوی استاد سوئدی این سؤال را شکل داد: آیا میتوانید تصور کنید چگونه گوشت انسان بخورید؟ این پرسش در این کنفرانس علمی به کانون اصلی بحث تبدیل شد. وی خاطرنشان کرد در صورت طعم دادن به این غذای جدید و چشیدن آن، موضع «محافظه کاران» به مرور زمان تغییر میکند.
«مگنوس سودرلند»، استاد دانشکده اقتصاد استکهلم، در کنفرانس «گاسترو» در پایتخت سوئد اعلام کرد که از اضافه کردن گوشت انسان به لیست مواد غذایی حمایت میکند.
به گفته سودرلند در کنفرانس علمی گاسترو، استفاده از گوشت بدن انسانهای مرده در تغذیه، در صورت موافقت جامعه بین المللی با آن، به عنوان راهی برای مبارزه با اثرات تغییرات آب و هوا میتواند بشریت را نجات دهد.
ایده مطرح از سوی استاد سوئدی این سؤال را شکل داد: آیا میتوانید تصور کنید چگونه گوشت انسان بخورید؟ این پرسش در این کنفرانس علمی به کانون اصلی بحث تبدیل شد. وی خاطرنشان کرد در صورت طعم دادن به این غذای جدید و چشیدن آن، موضع «محافظه کاران» به مرور زمان تغییر میکند.
شرکت کنندگان در این سمینار بحث کردند که آیا خوردن گوشت میتواند راه حل مشکل تغذیه در آینده بشر را نیز حل کند؟ وی با بیان اینکه خودش برای این ایده آماده است گفت: من احساس تردید میکنم، اما خیلی محافظه کار نیستم ... باید بگویم ... من حداقل برای چشیدن آن آماده هستم. همانطور که جهان گزینههای جایگزین و واقع بینانهتر مانند خوردن حیوانات اهلی و حشرات را پیشنهاد کرده است.
لازم به ذکر است که ایده استاد سوئدی، ممکن است برای بشریت خطرناکتر از هر اتفاق دیگری باشد. به عنوان مثال، تا دهه ۱۹۶۰، ساکنان پاپوآ گینه نو، گوشت مرده خود را میخوردند. این امر باعث شد اپیدمی معروف «کورو» گسترش یابد. بیماری کورو یکی از انواع انسفالوپاتیهای اسفنجی شکل است که در اثر پریونها ایجاد میشود. این بیماری دلیل اصلی مرگ در میان قبیلههای محلی ساکن پاپوآ گینه نو بود. علت بروز این بیماری در این قبیله این بود که افراد این قبیله در هنگام برگزاری مراسم مذهبی اجساد خویشاوندان خود را میخوردند.
منبع: تابناک
انتهای پیام/