به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، عباس پورمیدانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: یک ماه از برداشت فندق باغ های استان قم می گذرد و پیش بینی می شود ۲۰۰ تن محصول از این باغ ها برداشت شود.
او سطح زیر کشت این محصول پرخاصیت را ۱۷۰ هکتار اعلام کرد و گفت: امسال از هر هکتار ۱۲۰۰ کیلوگرم فندق برداشت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم عنوان کرد: برداشت فندق با توجه به بارندگیهای اخیر نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.
پورمیدانی گفت: روستای وشنوه در بخش کهک و روستای قاهان در بخش خلجستان با آب و هوای کوهستانی بیشترین میزان محصول فندق را دارا هستند.
فندق از محصولات پر آب بر به شمار میآید که زمان برداشت آن از پانزده مرداد آغاز میشود و تا پایان شهریور ادامه دارد.
استان قم رتبه ششم را به لحاظ تولید فندق در کشور به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/ش