او باشاره به اینکه برای این منظور و رونق شهرها قرداد ساخت پل قروچای بستان آباد با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان بسته شده تا رونق در مسیرهای عبوری شهرستان پر رونق شود وهمچنین در شهرهای شبستر و کوزه کنان طرح کنارگذر را اجرا نکرده ایم و بلوارهای این شهرها را بازگشایی کردیم تا طرح کنارگذر اجرا نشود.
او به فرق ایجاد کنارگذر و کمربندی در شهرها اشاره کرد وافزود:کمربندی جمع کننده اتصالات درون شهری است و کنارگذر جمع کننده برون شهری است و ایجاد کنارگذردر شهرها موجب از رونق افتادن آن شهر شده و همچنین با قطع درختان موجب از بین رفتن منابع طبیعی میشود.
مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجانشرقی گفت:حدود ۳۰ درصد مساحت در شهرستان عجب شیر فاقد سند است و پلاک ۱۷ها در شهرستان دارای سند نیست و در برنامه کاری اداره راه و شهرسازی است برای سند دار کردن منازل و زمینهای فاقد سند تا ارزش زمینها بالا رود ودر این صورت دارای ارزش افزوده خواهد بود.
اواز ایجاد طرح دور سهند و واگذاری زمین برای ایجاد مجتمعهای گردشگری خارج از حریم شهری و طرحهای گردشگری و شهرک تروستی و تفریحی خبرداد وافزود: ایجاد مجتمعها و مکانهای گردشگری جزو طرحهای عمومی هستند که مورد بهرهبرداری عامه مردم قرار میگیرد و به همین دلیل و با توجه به نیازی که کشور برای احداث مجتمعهای تفریحی و گردشگری دارد، تا مردم بتوانند به صورت سالم، اوقات فراغت خود را بگذرانند.
عادل اصغرپور فرماندار شهرستان عجب شیر خواستار نصب نرده در پل ورودی و آسفالت روستای چهار برودشد وافزود: ۹۷ دردصد راههای روستای شهرستان آسفالت است و راه تنها روستای چهاربرودآسفالت نشده و تا کنون برای زیرسازی راه روستای چهاربرود یک میلیاردو ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده که ۹۰ درصد زیر سازی آن تمام شده و آماده آسفالت است.
او با بیان اینکه مسیر قلعه چای که حوزه گردشگری و مسیر پرتردد وقبلا برای تردد مسیر ۶ متری و تنگ بوده و تلفات جانی زیادی در این مسیر اتفاق میافتاد و حال که این مسیر از اعتبارات روستاههای فاقد دهیاری تعریض شده و ۱۷ هزار متر مربع از پادگان به این مسیر رها سازی شده و مسیر ۳ کیلومتری به عرض ۲۲ متر بازگشایی شده و نیاز به قیر یارانهای برای آسفالت مسیر است که حدود ۹۰۰ تن قیر برای این مسیر لازم است.
انتهای پیام/