دانشمندان دانشگاه یورک آنتی بیوتیکی از خانواده بتا-لاکتام را به گونهای تغییر دادند تا بتوان آن را به یک سنسور متصل کرد و وجود باکتریهای مقاوم در برابر درمان را تشخیص داد.
روش جدید میتواند باعث شود پزشکان بتوانند به سرعت تشخیص دهند که آیا عفونت با آنتی بیوتیکهای متداول قابل درمان است یا خیر تا گزینههای قویتری برای بیماران حساستر مبتلا به نقص ایمنی، جایگزین شود.
به گفته کالوم سیلور، دانشجوی دکتری گروه مهندسی الکترونیک و محقق این طرح، اگر ما به همین شیوهای که در حال حاضر در پیش گرفتهایم، به استفاده از آنتیبیوتیکها ادامه دهیم، ممکن است در آینده شرایطی قرار بگیریم که دیگر نتوانیم از آنتیبیوتیکها برای درمان بیماران استفاده کنیم و در نتیجه سالانه میلیونها نفر جان خود را ازدست میدهند.
بیشتر بخوانید: واکسن طبیعی برای پیشگیری از سرطان پروستات
او میگوید: این مطالعه زمینه را برای آزمایشهایی فراهم میکند که اطلاعات مهمی از باکتریها در اختیار پزشکان قرار دهد و میتواند به شناسایی و جداسازی باکتریهای مقاوم کمک و از شیوع آنها جلوگیری کند.
یکی از مهمترین راههای مقاومت در برابر باکتریها در درمان، تولید آنزیمی است که میتواند آنتی بیوتیکهای بتالاکتام را تجزیه و آنها را بیاثر کند.
محققان با اتصال آنتیبیوتیک اصلاح شده به سطح حسگر توانستند وجود آنزیمهای ایجادکننده این مقاومت و عملکرد دارو را بررسی کنند.
انتهای پیام/