سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۲۰ درصدی تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان امورعشایر از افزایش ۲۰ درصدی تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کشور خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، کرمعلی قندالی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان امورعشایر امروز پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸ در سفر به چهارمحال و بختیاری با اشاره به تأثیر بارش‌های مطلوب بهار امسال در بهبود تولیدات کشاورزی، گفت: امسال با بهبود علوفه، تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کشور، ۲۰ درصد افزایش یافته است.

او افزود: ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور از سوی عشایر تولید می‌شود که امسال این میزان افزایش یافت.

قندالی اضافه کرد: عشایر کشور با در اختیار داشتن ۲۳ میلیون رأس دام سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

او با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری عشایر، افزود: این جمعیت سالانه ۶ میلیون تن انواع محصولات لبنی، دامی و باغی را تولید و روانه بازار می‌کند.

رئیس سازمان امور عشایر کشور با بیان اینکه ۳۵ میلیون هکتار از مراتع کشور در اختیار عشایر قرار دارد، اظهار داشت: تولید سالانه ۳۵ هزار تن شیر و تولید ۳۵ درصد صنایع دستی کشور از دیگر فعالیت‌های اقتصادی این جمعیت به شمار می‌رود.

قندالی با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه ۵۰ هزار خانوار عشایر از منابع انرژی خورشیدی بهره‌مند می‌شوند، خاطرنشان کرد: تاکنون نیمی از این برنامه محقق شده و منابع انرژی خورشیدی در اختیار ۲۵ هزار خانوار عشایری قرار داده شده است.

او از اعطای پنج هزار میلیارد ريال تسهیلات به جامعه عشایری کشور در سالجاری خبر داد و گفت: همچنین در بحث آبرسانی شرب به عشایر ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.

انتهای پیام/خ

۳۵ میلیون هکتار از مراتع کشور در اختیار عشایر قرار دارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.