او افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی باتوجه به دغدغهای که برای تعلیم و تربیت نسل آینده دارند این نکته را مورد تأکید قرار دادهاند که جذب مهارتآموز از طریق ماده ۲۸ برای تأمین نیاز آموزش و پرورش از راه اضطرار باشد، لذا حتی اگر شده علاقمندان به مربیگری و حرفه معلمی به میزان یکسال به صورت فشرده به دانشگاه فرهنگیان بیایند و مهارتها را آموزش ببینند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کرمان گفت: در این راستا در دانشگاه فرهنگیان باید ظرفیتسازی و از ظرفیت شهرستانها استفاده کنیم و در حال حاضر نیز در شمال استان کرمان به مرکزیت رفسنجان دانشگاه فرهنگیان دائر میشود و دانشجو پذیرش خواهد شد تا نیازهای استان و کشور تأمین شود.
توان تأکید کرد: ما تا سال ۱۴۰۲ بیش از ۶۰۰ هزار معلم در سطح کشور و ۱۳ هزار معلم در استان کرمان بازنشسته میشوند.
احمد انارکیمحمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به کمبود نیرو ،فرهنگی در استان کرمان و نیز راهاندازی اولین مرکز دانشگاه فرهنگیان شمال استان کرمان در رفسنجان اظهار کرد: این مرکز در رفسنجان اول مهر امسال دانشجو معلم پذیرش کرده و پس از فارغالتحصیلی میتوانند مشغول به کار شوند.
او بیان داشت: توجه به شرایطی که در رفسنجان وجود دارد و این شهر دارای بیش از ۱۲ دانشگاه است و ظرفیتهای بسیار خوبی را دارد لذا یکی از نیازهای اساسی رفسنجان و استان کرمان دانشگاه فرهنگیان است.
او عنوان کرد: اول مهر امسال دانشجو در دانشگاه فرهنگیان رفسنجان پذیرش شده و این دانشگاه به عنوان مرکز دانشگاه فرهنگیان شمال استان کرمان راهاندازی میشود و سالهای آینده با توجه به کمبود معلمی که داریم امیدواریم بتوانیم این کمبود را جبران کنیم.
انارکی گفت: در حال حاضر تعدادی از دانشجویان فرهنگی رفسنجان و سایر شهرهای شمالی استان در بندرعباس و هرمزگان در حال تحصیل هستند که میتوانند از اول مهر ادامه تحصیلشان را در رفسنجان بگذرانند که با تاسیس دانشگاههای فرهنگیان درشهرهای استان کمبود معلم جبران خواهد شد.
انتهای پیام/ح