سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛

ماجرای واگذاری غرفه‌های میادین میوه و تره بار به نورچشمی‌ها چیست؟

برخی از ایثارگران از رانت موجود در واگذاری غرفه‌های میدان میوه و تره بار شهرداری تهران به آنان خبر می‌دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اعضاء شورای شهر تهران در یکصدو بیست و یکمین جلسه این شورا که در تاریخ ۱۴ بهمن ماه سال ۹۷ برگزار شد، لایحه تعیین حق بهره‌برداری غرفه‌های بازار‌های میادین میوه و تره بار را بررسی و تصویب کردند.

زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در آن جلسه شورا با اشاره به این نکته که سازمان میدان میوه و تره بار حدود ۲۴۱ بازار و میدان در سطح پایتخت دارد گفت: ۲۵۰۰ غرفه موجود میادین میوه و تره‌بار هر چند وقت یکبار جهت واگذاری به مزایده گذاشته می‌شوند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ۲ درصد این آمار را سهم ایثارگران دانست که با محاسبه این ۲ درصد بالغ بر ۵۰ غرفه میدان میوه و تره بار شهرداری تهران باید به ایثارگران واگذار شود.

او با اشاره به تقسیم بندی غرف میدان میوه و تره بار گفت: با تقسیم بندی غرف میدان میوه وتره بار به قوی، متوسط و ضعیف همواره شاهد هستیم غرفی که از لحاظ مکانی موقعیت قوی دارند با قیمتی بیش از قیمت مزایده واگذار می‌شود و در مقابل آن کسانی وجود دارند که از سهمیه ایثارگران در واگذاری غرفه‌های میدان میوه و تره بار استفاده می‌کنند و پس از تصاحب غرف آن را به افراد غیر واگذار می‌کنند.

حال پس از گذشت ماه‌ها از تصویب این لایحه (لایحه تعیین حق بهره‌برداری غرفه‌های بازار‌های میادین میوه و تره بار) باز هم گزارش‌های مردمی از وجود رانت در این حوزه خبر می‌دهد، به طوری که واگذاری غرف قوی بدون برگزاری مزایده انجام می‌شود به نوعی نورچشمی‌ها در صف واگذاری غرف جلوتر از ایثارگران قرار می گیرند.


بیشتر بخوانید: واگذاری غرفه‌های میادین به ایثارگران از طریق مزایده امکان پذیر می‌شود 


سعید راد مدیر عامل سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه واگذاری غرف میدان میوه و تره‌بار به ایثارگران گفت: واگذاری غرف میدان میوه و تره بار به فرزندان شاهد و ایثارگران زیر نظر اداره کل امور ایثارگری شهرداری تهران است.

مدیر عامل سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران افزود: سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران لیست غرف موجود را در اختیار اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران قرار می‌دهد و این اداره کار واگذاری آن‌ها را از طریق مزایده انجام می‌دهد.

او تأکید کرد: لیست غرف متناسب  برای واگذاری به ایثارگران از سال گذشته در اختیار اداره کل امور ایثارگران قرار گرفته و واگذاری آن‌ها تنها از سوی آن نهاد انجام و میدان میوه و تره بار شهرداری هیچ دخالتی در واگذاری آن ندارد.

رضا جلالی مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه واگذار غرف میدان میوه و تره بار به ایثارگران گفت: متأسفانه در سال‌های گذشته شاهد واگذاری بی ضابطه غرف میدان میوه و تره بار به ایثارگران بودیم.

مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران افزود: پس از آن که مسئولیت اداره کل امور ایثارگران به عهده من سپرده شد(سال گذشته) در 7 شاخص نحوه واگذاری غرف به ایثارگران  را مشخص کردیم که در این باره نیز نزدیک به ۳ هزار پرونده تشکیل شد.

او در پاسخ به این سوال که 7 شاخص واگذاری غرف میدان میوه و تره بار به ایثارگران چیست، اظهار کرد: مواردی، چون درصد جانبازی، فرزند شهید و... جزء مواردی است که در واگذاری سهمیه غرف میدان میوه و تره بار به ایثارگران نقش دارد و به عنوان مثال جانبازان زیر ۲۵ درصد مشمول طرح واگذاری غرف میدان میوه و تره بار نمی‌شوند.

جلالی تصریح کرد: جانبازان زیر ۲۵ درصد تنها زمانی مشمول دریافت غرف میدان میوه و تره بار می‌شود که از امتیازی، چون برادر شهید، فرزند بیکار و تحصیلکرده بیکار برخوردار باشند.

مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که نحوه امتیازدهی به ایثارگران جهت واگذاری غرف میدان میوه و تره بار به چه شکل است، گفت: به عنوان مثال اگر جانبازی با ۷۰ درصد مراجعه کند ۷۰ امتیاز برای او در نظر گرفته می‌شود و مواردی، چون شاغل به کار نیز در امتیاز دهی به ایثارگران نقش دارد.

او با تأکید بر این نکته که در گذشته برخی غرف میدان میوه و تره بار با سفارش به ایثارگران واگذاری می‌شد، گفت: متأسفانه در گذشته شأن ایثارگران آن طور که باید حفظ نمی‌شد و به عنوان مثال از ۶۵ غرفه معرفی شده جهت مزایده تعداد ۲۵ غرفه به علت نامناسب بودن فضا و مکان برگشت می خورد.

جلالی افزود: سال گذشته که من مشغول به فعالیت شدم بسیاری از ایثارگران و جانبازان اعلام کردند که نحوه اجاره بها و جای گذاری غرفه‌ها به گونه‌ای نیست که حتی بتوانیم میزان اجراه آن را در بیاوریم.

مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران تأکید کرد: درحال حاضر جانبازان و ایثارگرانی که امتیاز بالای ۲۰۰ را کسب کنند جهت حضور در مناقصه باز هم معرفی می‌شوند، اما باید به این نکته توجه کرد جای‌گذاری غرفه‌ها باید به گونه‌ای باشد که شأن و جایگاه ایثارگران حفظ شود.

انتهای پیام/

نحوه واگذاری غرف میدان میوه و تره‌بار به ایثارگران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۵:۱۳ ۳۱ شهريور ۱۳۹۸
واقعا تماميت خواهي بعضي از اين ايثارگرا مصيبتي شده برا مردم
هم حقوق بازنشستگي و خونه و امكانات درماني ميگيرن هم فرصتاي شغلي مردمو ميگيرن
محمد
۱۸:۵۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
سلام این نوع سخن گفتن از انصاف به دور است مضافا اینکه ۵۰ غرفه را بصورت مزایده واگذار می کنند.
دوست عزیز دوست داشتی دست و پاهایت قطع می شود و در مورد تو اینجوری حرف می زنند.
ناشناس
۲۰:۳۶ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
والله من 70درصدم تا حالا چیزی ندیدم .لعنت ب پارتی
ناشناس
۰۸:۱۰ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
ايثارگر = بازنشسته
ناشناس
۰۰:۵۱ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
پول پول !!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۲۲:۴۵ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
بیچاره ایثار گران .....
. به نام ایثار گران به کام ..........
ناشناس
۲۱:۲۷ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
انصافا حق ایثارگران است. زمانی که خیلی ها دنبال کاسبی خود بودند آنها از جان و مال خود دریغ نکردند.
ناشناس
۱۸:۴۴ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
بعضی از غرفه ها بنام خانم هایی است که اصلا غرفه را نمی بینند و معلوم است همسر یا منصوبین افرادی هستند که برای شناسایی نشدن کارمندان شهرداری یا نور چشمی ها از نام انها استفاده میشود. البته این به دیگر مراکز شهرداری نیز میشود. مثلا در شیراز مرکز معاینه فنی را به شرکتی پوششی اجاره داده اند انهم با میلغ ناچیز
ناشناس
۱۷:۰۹ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
ایثار گر هم درجه یک و دو داره 6 سال منتظر وام 15 منتظر کار
ناشناس
۱۷:۰۲ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
امکانات قابل واگذاری شهرداری تهران ( اعم از غرف تره بار، اماکن ورزشی، اماکن تفریحی، جمع آوری زباله، تفکیک زباله، جنگل کاری و۰۰۰ ) به دو بخش تقسیم میشه، واحدهایی که سود آوری بالا دارند، خارج از ضوابط و براساس موافقت شهرداران، هیئت مدیره های شرکت ها و سازمان های شهرداری، به اشخاص مدنظر خودشون واگذار میشه، مدیران شهرداری یه سری آدم رو اجیر می کنن‌تا اونا با شهرداری قرارداد ببندن و به صورت ظاهری امورات رو بچرخونن و یه درصد ناچیزی هم حق الزحمه می گیرن.
واحدهایی که سوددهی پائینی دارن‌ از طریق مزایده واگذار میشن و سازمان بازرسی هم بر اونها نظارت می کنه.
نکته: سازمان بازرسی فقط بر واگذاری هایی نظارت می‌کنه که شهرداری می‌خواد و تو اونا هم اشکالی پیدا نمیشه. وقتی هم که بحثش پیش میاد شهرداری میگه سازمان بازرسی نظارت داره و گزارش تخلفی هم وجود نداره.
ناشناس
۱۶:۴۸ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
غرفه باید دردست کشاورزباشد تامحصول تولیدی رامستقیم به دست مصرف کننده برساند کشاورز متضرر دلال ودکه دار متمول؛ این شرایط ادامه داشته باشد کشاورزی ما حداقل دربخش صیفی ومحصولات باقی نابود یابشدت محدودمیشود. بریدوببینید برای بدست آوردن دکه ودلالی سرودست میشکنند ولی برای کشاورزی شوروشوقی نیست واکثرکشاورزان به اجبار برای بدست آوردن قوت لایموت کشاورزی میکنند.
ناشناس
۱۶:۲۳ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
تمام استخدامیها مال سهمیه ایهاس
ناشناس
۱۶:۲۳ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
همه چیز مال سهمیه داران است
منصور
۱۴:۴۳ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
میخواهیم بریم چین
ناشناس
۱۰:۳۶ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ اﻳﺘﺎﺭﮔﺮاﻧﻲ ﻫﻢ,ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﻴﺨﺒﺮ اﺯ اﻳﻦ,ﻣﻮاﺭﺩ,ﻭﺩﻭﺭ اﺯ اﻳﻦ,اﻣﺘﻴﺎﺯاﺕ
...ﺩﺭﻫﻤﻪ ﻣﻮاﺭﺩ ﻧﻮﺭﭼﺸﻤﻲ ﻫﺎ ﺟﻠﻮﺗﺮﻥ.........!!!!!!! ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ اﻳﺘﺎﺭ ﮔﺮﻱ ﺭا ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻢ,ﻛﻪ ﻫﻴﭽﮕﻮﻧﻪ اﻣﺘﻴﺎﺯﻱ,ﺩﺭ,ﻫﻴﭻ ﻣﻮﺭﺩﻱ,اﺯ ﻫﻴﭻ ﺳاﺯﻣﺎﻥ و,ﻣﺮاﻛﺰﻱ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻧﻜﺮﺩﻩ....
.....
ناشناس
۱۰:۰۳ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
من سال 83 غرفه دار بودم از اون موقع هست این داستان نور چشمیها
ناشناس
۰۹:۵۶ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
خدا خودش به ما رحم کنه
ناشناس
۰۹:۴۳ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
والا ما به هر غرفه میوه و تره باری مراجعه کردیم علی الخصوص شهرداری ها فقط دیدم همه افرادی که دارن توش کار می کنن کرد هستن.
معلومه که باند هستن.
کافیه به غرفه های میوه و تره بار منطقه ۲۲ سری بزنید که مطمئن بشید درست یانه.
همه شون کرد هستن و واضحه که رانت وجود داره
ناشناس
۰۹:۳۱ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
ناشناس
۰۹:۲۳ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
اینم یه پارتی دیگه
ناشناس
۰۸:۵۵ ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
همه جاي مملکت پارتي بازي شده