او افزود: بیش از ۳ هزار مورد کلرسنجی و نمونه برداری از منابع آب آشامیدنی در این اماکن انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: هرگونه پخت و پز مواد غذایی باید در مکانهای بهداشتی انجام شود و افرادیکه در طبخ و توزیع مواد غذایی مشارکت دارند باید دارای کارت بهداشت باشند.
او افزود: سامانه تلفنی ۱۹۰ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و این سامانه تلفنی در تمام ایام سال آماده دریافت پیامها، نظرات، پیشنهادات، اخبار و یا شکایات هموطنان عزیز در خصوص مسائل بهداشت محیطی است.
انتهای پیام/ع