او افزود: با توجه به هماهنگی میان دولت و مجلس، تصمیم گرفته شد که دولت حداکثر تا سه ماه آینده لایحهای را تحت عنوان اصلاح تبصره ٣ ماده ٨٧ برای مجلس ارسال کند تا ذیل آن قوه مجریه بتواند متناسب با شرایط استانها تصمیم بگیرد که به چه شیوهای این تعطیلات را اجرایی کند.
بیشتر بخوانید: ساعت کاری ادارات با «تعطیلی پنجشنبهها» افزایش مییابد؟
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر بار مالی این طرح برای دولت، بیان کرد: این لایحه قطعا بار مالی خواهد داشت؛ به صورت کلی موضوعاتی که به صورت لایحه به مجلس ارائه شود اشکال اصل ٧۵ قانون اساسی به آنها گرفته نمیشود، اما این ایراد به این طرح وارد است.
خضری ادامه داد: میزان تعطیلات ما نسبت به کشورهای جهان اول و دوم کمتر است و جامعه نیاز دارد که یک روز دیگر را به تعطیلات هفتگی اضافه کند.
او در ادامه اظهار کرد: ما میتوانیم منتظر باشیم تا دولت در این سه ماه لایحه خود را به مجلس ارائه دهد و در این زمان نظراتی را که در طرح آمده است به صحن مجلس ارائه خواهیم کرد.
خضری تاکید کرد: من با این طرح موافق هستم و معتقدم چنین طرحی باید در کشور اجرا شود؛ تمام دنیا دو روز در هفته تعطیل هستند، کار اجباری در کشورمان بین ۴٢ الی ۴۴ ساعت است و راندمان کاری به دلیل حجم بالای کار از ٨٠٪ به ٢٠٪ کاهش پیدا کرده است، در مقابل کشورهایی که ساعات کار اجباریشان بین ٣٨ الی ٣٩ ساعت است، راندمانشان تا ٨٣٪ افزایش پیدا کرده است.
او در پایان اظهار کرد: کمیته تخصصی در کمیسیون اجتماعی منتظر است که لایحه را دولت هر چه سریعتر ارائه دهند تا نمایندگان بتوانند آن را تصویب و برای اجرا به دولت ابلاغ کنند.
انتهای پیام/