او در ادامه در پاسخ به اینکه آیا مداحی هم مانند دیگر هنرها، نیاز به آموزش دارد، بیان کرد: دستگاه امام حسین (ع) دستگاه نوکری است و صددرصد نیاز به آموزش وتلمذ در کنار منابر اساتید را دارد. البته خیلی از این آموزشها تجربی است. من خودم پدرم، پدربزرگانم و عموهایم خواننده در دستگاه امام حسین (ع) بودند و هستند.
محمودی درباره ورود سبکهای جدید به مداحی، افزود: ما سعی میکنیم سبکهایی که این روزها میخوانیم با استفاده از سبکهای جدید باشد. البته نه سبکهای ماهوارهای و آنطرف آبی، بلکه سبکهایی را انتخاب میکنیم که جوانها بتوانند انرژی خودشان را تخلیه کنند.
این مداح جوان اهل بیت (ع) گفت: تلاش ما بر این بوده که از اشعار جدید و حماسی و انقلابی استفاده کنیم، همچنین از سبکهای قدیمی که پیرغلامان ما آنها را میخواندند بهره ببریم.
محمودی بیان کرد: قشنگی مداحی به این است که ۲۰۰ تا ۵۰۰ مستمع از قدیمیها و جوانان نسل جدید در کنار هم حضور دارند، البته در برخی از اوقات تعداد جوانان بیشتر است و بعضا شبهایی پیرغلامان مجلس میاندار ما هستند. ما سعی کردیم به نحوی در جلسه امام حسین (ع) بخوانیم که هم مستمع جوان و هم پیرغلامان از ما راضی باشند.
محمودی با بیان مهمترین وظیفه مداح به روی منبر، گفت: مهمترین وظیفه مداحان در این برهه تبلیغ شعائر اسلامی است، یعنی به نحوی مبلغ اهل بیت (ع) باشند که دیگران را ترغیب به فرهنگ ائمه اطهار (ع) کند و خواندنش بر اساس اشعار و سبکها وهم و موهون نباشد. مهمترین وظیفه مداح یا شاعر امام حسین (ع) این است که مبلغ دین و قیام حسینی باشد.
او تاکید کرد: متاسفانه برخیها صرفا مبلغ خودشان هستند و دستگاه امام حسین (ع) را پلهای برای شهرت خودشان میکنند. اما یک نوکر امام حسین (ع) به واقع وظیفهاش تبلیغ قیام امام حسین (ع) چه در هیئت و چه خارج از هیئت در کسب و کارش است.
محمودی ادامه داد: آنچیزی که امروزه جامعه مداحی را تهدید میکند، مباحث مالی است. برخیها صرفا میخواهند خواننده شوند که پاکتهای آنچنانی بگیرند و به شهرت برسند. از قدیمیتر هایمان شنیدیم که مداحی کردند فقط نوکری در دستگاه اهل بیت (ع) است، اما متأسفانه این روزها فقط مباحث مادی در پیش است.
او تاکید کرد: البته تمامی این اتفاقات برنامه ریزی شده است و میخواهند این سوز دلی که در بین جوانهاست را از بین ببرند، اما ۱۴۰۰ سال است که چراغ راه امام حسین (ع) روشن است و تا قیام حضرت حجت (عج) روشن خواهد ماند.
محمودی در ادامه درخصوص آسیبهای وارده به بدنه مداحی گفت: یکی از تهدیدها نفوذ سبک و سیاقهایی است که وارد دستگاه اهل بیت (ع) میشود. رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند نوعی عزاداری کنید که سوژه دشمن نشود.
او افزود: سبکهای قدیمی را نمیتوان با همان سبک و سیاق برگرداند، اما به نظر من تلفیق سبک قدیمی و جدید بهترین راه میتواند باشد. من به عنوان مستمع پای منبر همه ذاکران مینشینم و نوکر هرکسی که دم خانه امام حسین (ع) نوکری میکنم هستم.
انتهای پیام/