او افزود: البته دوستان هنوز اصل جریان را که ثبت نظام فرهنگ و هنر است و در برنامه توسعه بوده، انجام نداده اند و بلاتکلیف است. پیشتر مسئولان به طور شفاهی و بدون دلیل به تشکلهای خانه سینما گفته بودند که بروید و در وزارت کار صنف خود را ثبت کنید. وزارت کار نیز تعدادی از این صنوف را به عنوان انجمنهای صنفی - کارگری استان تهران ثبت کرد که نه تنها هیچ مشکلی را حل نکرد بلکه با جدا کردن این صنوف از خانه سینما مشکلی دیگر بر مشکلات افزود.
بزرگمهر گفت: قول به رسمیت رساندن صنوف بیشتر گفتاردرمانی بود؛ این عزیزان در هفته دولت قولی دادند و هنوز آن را به عمل نرساندند. مگر چقدر کار دارد؟! به نظرم کل اساسنامه نظام فرهنگ و هنر را میتوان یک هفتهای نوشت.
او ادامه داد: البته همه صنوف درگیر چنین مشکلی هستند؛ اتفاق مثبت همه این سالها بیمه هنرمندان و فرهنگیان بود که جدیداً قیمت آن هم به قیمت بیمۀ آزاد نزدیک شده و دیگر منتی از این جهت هم برسر ما نخواهد بود.
دبیر کانون آهنگسازان سینما گفت: متاسفانه در هر دوره مدیری میآید، شفاهی قولهایی میدهد و با آمدن دوره و مدیر بعدی همه به دست فراموشی سپرده میشود. حالا با این پیشنویس جدید، صنوفی که در وزارت کار به عنوان انجمن صنفی - کارگری استان تهران ثبت شده بودند، مجدداً باید به عنوان انجمن سراسری فرهنگی و هنری ثبت شوند!
بزرگمهر گفت: ما مشکل آییننامه و اساسنامه نداریم، مگر نظامهای دیگر که تشکیل شده مانند مهندسی، پزشکی، پرستاری یا کانون وکلا مشکلی داشتند؟ مشکل این است که مسئولان مرتبط نمیخواهند کاری انجام دهند؛ وگرنه در مدت زمان کوتاهی میتوان به هدف رسید. این در حالی است که قانونذار تاکید میکند که شأن اصلی هنرمند تشکیل نظام فرهنگ و هنر است و بارها از طرف رئیس محترم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به آن اشاره شده است.
انتهای پیام/