سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تجلی عشق شیعه و سنی به سالار شهیدان

عزاداری برای امام حسین (ع) شیعه و سنی نمی‌شناسد، مردمان سنی مذهب هم پا به پای شیعیان برای ذکر مصیبت‌های نوه پیامبر و یارانش در عاشورا فریاد یا حسین سر می‌دهند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، عزاداری برای سرور و سالار شهیدان ریشه‌ای عمیق در باور و فرهنگ ما مسلمانان دارد، شیعه و سنی این روز‌ها با شور وشعف مضاعف به وادی مکتب امام حسین (ع) آمده اند تا بار دیگر درس آزادگی، وحدت، ایستادگی و مقاومت عاشورا را با هم مرور کنند.


همدردی عاطفی و همنوایی روحی با عاشورا و شهادت امام حسین علیه السلام و یارانش اختصاص به شیعیان ندارد، یکی از مهم‌ترین مشترکات شیعه و سنی محبت و مودت نسبت به اهل‌بیت رسول خدا (ص) است.

دوباره بوی حسین، دوباره رخت سیاه، دوباره عشق اباعبد الله

این روز‌ها مردم سنی مذهب از جای جای ایران هم پا با پای شیعیان سیاه پوشیدند تا روایت گر داستان تلخ سرزمین نینوا باشد.
آقای محمدی سه دهه است هر سال در محرم رخت سیاه بر تن به عزادارن امامش خدمت میکند.

او در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: من عاشق امام حسین (ع) هستم و الان ۳۰ سال است به عزادان امام خدمت می‌کنم.

مردمی که دلشان به عشق حسین می‌تپد و راهی جز خدمت نمی‌شناسد

این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست این چه شمعی است که جان‌ها همه پروانه اوست، اینجا خیل سیاه پوشان تنها و تنها با عشق به حسین (ع) آمده اند و با دل و جان خدمت می‌کنند.

کاک خالد یکی از خادمین امام حسین (ع) است او در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت:، چون هر سال با دل پاک و با اعتقاد قلبی این کار را انجام میدهم بلا و مصیبت از زندگی من دور شده است.

آقای بهرامی هم در گفت و گو با خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: من از بچگی تو عاشورا خدمت کردم و در مکتب امام درس ایستادگی و مقاومت را یاد گرفتم و تا زمانی که زنده ام در این راه خدمت میکنم.

کاک علی هم که در چیدن سفره برای عزادارن امام کمک میکرد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: من خادم امام حسین هستم، از بچگی تا حالا به عشق امام حسین به عزادانش خدمت کردم.

تجلی وحدت شیعه و سنی در عزاداری برای سالار شهیدان

و ثمره رشادت این امام حق طلب، مستحکم‌تر شدن ریشه وحدت و برادری بین مسلمانان است.

آقای برجی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،  گفت: اینجا بیشتر از صد سال است که شیعه وسنی با هم برای امام حسین (ع) عزاداری می‌کنند.

آقای باپیری هم در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،  گفت: اهل سنت در عاشورا و تاسوعا همراه با اهل تشیع در مسجد هیئت برپا می‌کنند و در روز عاشورا نذری می‌دهند.

اسکندر ربانی آخوند مسجد حنفیه بجنورد نیز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، گفت: آقای حسین زاده نیز در گفتگو با خبرنگار گفت: فضایل و کرامات اهل بیت (ع) در بیش از ۱۰۰ آیه قرآن و نیز ۴۴ حدیث آمده است، اهل سنت نیز با توجه به این آیات و احادیث مودت و احترام به اهل بیت (ع) را در دل و جان خود دارد.

عاشقانی که حالا از مکتب سرور آزادگان درس‌ها گرفتند.

زینب خانم در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: اگر شهیدی داشته باشیم یا فرزندمان را از دست داده باشیم در این ایام به عشق امام حسین دلمان آرام می‌گیرید.

 آقای رحمانی فر در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،گفت: عشق و ارادت به امام حسین (ع) شیعه و سنی نمی‌شناسد همه دوست دار مکتب اهل بیت پیامبر (ص)، به خصوص امام حسین (ع) هستند.

فاطمه خانم هم در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: از مکتب امام حسین یاد گرفتم باید حجابمان را رعایت کنیم در برابر استکبار جهانی مقاومت کنیم، به بچه هایمان بیاموزیم راه امام حسین (ع) را بیاموزند.

این روزها، روز‌های حسین است، روز سید و سالار شهیدان روز آقایی که دلمان به عشقش در ماه محرم می‌تپد، کسی که دوست داشتن و ارادتش شیعه و سنی نمس شناسد و عشق به او در همه قلب‌ها تا همیشه جاری است، کافی است تا آزاده باشی.

امام راستینی که اینک پس از ۱۴ قرن پیام نهضت پرشورش آنچنان در جهان طنین انداز شده که فریاد یا حسین شیعه وسنی حقانیتش را بیش از پیش به رخ جهانیان می‌کشد.

گزارش نگار هنرمند

انتهای پیام/پ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.