او افزود: خوشبختانه شرکتهای دانشبنیان داخلی طی سالهای اخیر به خوبی رشد کردهاند و اکنون بیش از چهار هزار شرکت دانش بنیان در کشور داریم، این نشان از دغدغه ذهنی دولتمردان ما در این زمینه و پس از سالهای ۸۹ و ۹۰ است. امروز نهادهای مختلفی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری ، وزارت علوم و غیره در حمایت از شرکتهای دانش بنیان وجود دارند که خدمات خوبی در اختیار این شرکتها قرار میدهند.
شهیدی گفت: کشور ما برای پیشرفت اقتصادی، راهی جز فعالیت در حوزه دانش و حرکت در راستای اقتصاد مقاومتی ندارد؛ «اقتصاد مقاومتی» که رهبر انقلاب آن را مطرح کردند دقیقا بر پایه دانش است و بدون دانش هیچ ثروتی ایجاد نخواهد شد؛ بدون شک مقاومت در اقتصاد بر اساس دانش خواهد بود؛ تنها راه ما برای رسیدن به این امر راهی جز همراهی با جوانان نیست؛ آنها باید بیاموزند بر اساس دانش پیشرفت کنند تا از این تحریمها و دشواریهای معیشتی عبور کنیم.
بیشتر بخوانید: جدیدترین محصولات نانو در آستانه ورود به بازار صادرات
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی و علوم پایه زنجان گفت: شرکتهای دانشبنیان در حال حاضر به شکوفایی و رشد خوبی دست پیدا کردهاند؛ در بسیار از موارد مشکل اصلی این شرکتها پول و مسائل مالی نیست بلکه گاهی مشکلات دیگری دارند. نباید صرفا روی حمایت مالی تمرکز کنیم اما با اخیرا اقبال بیشتری از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی به پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان نشان داده است و از واحدهای مستقر در پارکها هم حمایت میشود.
شهیدی یادآوری کرد: در گذشته پارکهای علم و فناوری به صورت مستقل عمل میکردند اما اکنون تعامل مناسبی بین صندوق نوآوری و شکوفایی با این پارکها ایجاد شده است؛ این صندوق از طریق صندوقهای پژوهش و فناوری استانی از شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور حمایت و کمکهای خوبی به آنها ارائه میکند.
انتهای پیام/