او افزود: با اقدامات اخیر رئیس قوه قضاییه کسانی که به مردم خیانت کردهاند به شدت وحشت زده و نگران هستند و حتی برخی مسئولان را تحریک میکنند تا حاشیه امنی برای خود ایجاد کنند.
ذوالنوری تصریح کرد: برخی معتقدند که فساد با بگیر و ببند ریشه کن نمیشود و سوال این است که چرا تا به حال روشهای دیگر را برای از بین بردن فساد به کار نگرفته اند.
رئیس کمیسیون امنیت بیان کرد: آقای رئیسی جوانی با نشاط و پاک دست است که پلههای پیشرفت را یک به یک طی کرده و از مقام بازپرسی به ریاست قوه قضائیه رسیده، لذا به مشکلات این قوه کاملاً واقف است.
او گفت: مردم از کمبودهای مالی گلایه ندارند بلکه از فساد و تبعیض تنفر دارند و اکنون احقاق حقوق ملت در دست رئیس قوه قضاییه قرار دارد.
ذوالنوری با بیان اینکه دولت باید مبارزه با فساد را از بدنه خود آغاز کند گفت: متاسفانه این مساله کمتر در دولت مشاهده میشود و قوه قضاییه به عنوان مدعی العموم وارد میدان شده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: مجلس باید به قوه قضاییه کمک کند اگر قوانین در برخورد با فاسدان ناکارآمدی دارد آن را اصلاح کند همچنین لازم است که قوه مقننه در صورت کمبود قوانین به وضع قانون بپردازد، لذا کمیسیون اصل ۹۰ و حقوقی و قضایی آمادگی دارد تا با قوه قضائیه در این زمینه همکاری کند.
انتهای پیام/