او با اشاره به اینکه در پنج ماهه ابتدای امسال، تعداد ۳۴ دستگاه کلریناتور جدید برای گندزدایی آب شرب روستاهای استان نصب و راه اندازی شد، گفت: این دستگاهها اغلب جایگزین دستگاههای فرسوده و مستهلک قبلی شدند.
رئیس اداره کنترل کیفی شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان گفت: نصب کلریناتور جدید موجب افزایش مطلوبیت کلر باقی مانده در آب شرب روستاها میشود.
سلگی با بیان اینکه امسال ۵۴ هزار کیلوگرم مواد گندزدا شامل پرکلرین، گاز کلر و نمک جهت کلرزنی و گندزدایی آب شرب روستاهای استان توزیع و مصرف شد، عنوان کرد: برای آب شرب روستاهای غیر تحت پوشش نیز تاکنون ۴۴ دستگاه کلریناتور برای گندزدایی و کلرزنی آب شرب روستاها نصب و راه اندازی شده که این تعداد ۱۴ هزارو ۹۴۰ خانوار در این روستاها را شامل میشود.
او با تاکید بر اینکه سامانه ۱۵۲۳ به منظور پی گیری و رفع نواقص کلرزنی و نشتیهای موجود در شبکه و خدمات مطلوبتر از طریق اطلاع رسانی خانههای بهداشت، دهیاران و اعضا شوراهای اسلامی روستاها و تمامی مردم روستاها راه اندازی شده است،افزود: به منظور سالم سازی هرچه بیشتر آب آشامیدنی در روستاهای استان؛ بازدیدهای مشترک نیز بین کارشناسان مرکز بهداشت شهرستانها و کارشناسان کنترل کیفی شرکت از شبکه و تأسیسات آب شرب روستاها بصورت هفتگی انجام میشود.
سلگی گفت: کارشناسان شرکت آب و فاضلاب روستایی و مر کز بهداشت استان به صورت جداگانه از شبکه آب شرب روستاها نمونه برداریهای میکروبی به صورت ماهانه انجام می دهند و موارد نامطلوب تا حصول نتیجه پی گیری میشود.
انتهای پیام/ا