به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، جهانی که امروز ما در آن زندگی میکنیم، جهان سرعت است. برای این که ازاین جهان عقب نمانیم، باید با آخرین روش های دستیابی به دانش آشنا شویم و به طور صحیح از آن استفاده کنیم ؛ یکی از این روش ها، تندخوانی است.
اکنون قصد داریم شما را با مهارت های تندخوانی آشنا کنیم:
هنگام مطالعه یادداشت هایی از بخشها و قسمت هایی که بیشترین ارتباط را با مطالعه شما دارند، تهیه کنید. بررسی کنید کتابی که مطالعه می کنید مناسب است برای تند خوانی است یا خیر.
مشخص کنید تندخوانی چه موقع مناسب است؛ برای مثال اگر هدف شما دستیابی به یک نمای اجمالی از موضوع باشد، تندخوانی مفید است.
بیشتر بخوانید: خواب فرزندانتان را در روزهای باقیمانده تا مهر تنظیم کنید + راهکار
تندخوانی را به وسیله مروری سطحی بر عنوان های اصلی و فرعی، اولین و آخرین جمله پاراگراف و تمام پاراگراف های اول و آخر بخش ها یا فصل ها آزمایش کنید.
برای تند خوانی نیاز به تلفظ لغات نیست زیرا تمرکز روی تند خوانی را کاهش می دهد. تمرین کنید و به جای لغت، یک گروه از لغات را یکباره درک کنید. در اکثر عبارات فقط یک یا دو کلمه اساسی و مهم وجود دارند و برای استنباط معنی عبارت نیازی به خواندن بقیه کلمات نیست.
سعی کنید قبل از شروع به خواندن، یک برنامه تنظیم کنید. برای مثال فهرستی از سوالاتی که می خواهید پاسخ آنها را پیدا کنید، تهیه کنید. این امر موجب می شود هنگام تندخوانی ذهن شما به طور خودکار تمایل به ذخیره کردن اطلاعاتی کند که پاسخگوی سوالات شماست.
قبل از مطالعه در مورد موضوع، آمادگی ذهنی داشته باشید، زیرا این کار باعث می شود تندخوانی و معلومات شما پا به پای هم پیش بروند و به شما این امکان را می دهد تا از روی مطالبی که درحال حاضر می دانید سریعتر گذر کنید.
مروری به مطالب قبلی داشته باشید. مرتب به چند صفحه قبل از مطلبی که در حال خواندن آن هستید، برگردید و نکات اصلی را که در حال تندخوانی یاد گرفته اید به خاطر آورید. همچنین کنترل کنید در هر نگاهی که به مطالب قبلی می اندازید، آیا نکته مهم و جدیدی می یابید یا خیر زیرا امکان دارد بار اولی که تندخوانی کردید، مطالب مهم را از قلم انداخته باشید.
پاسخ به سوالات دانشآموزی را اینجا بخوانید
انتهای پیام/