مردم با حضور در دسته جات و هیاتهای عزاداری با سینه زنی، زنجیر زنی، نوحه خوانی و روضه خوانی به یاد شهدای دشت کربلا به خصوص سرور شهیدان اشک ماتم ریختند و یاد کربلا و قیام عاشور ار را زنده نگه داشتند وو با نوحه خوانی در رسای نوجوان ابا عبدالله یادحضرت علی اکبر (ع) را گرامیداشتند.
سخنرانان و مبلغان دینی هم با اشاره به تاریخ، روایات و مستندات تاریخی قیام عاشورا را بازگو کردند و هدف قیام امام حسین (ع) و قیام علیه ظلم و ظالم واحیای اسلام ناب محمدی با قیام عاشورا وشهادت سالار شهیدان و پیام رسانی امام سجاد (ع) و حضرت زینب سلام اللله علیها را تشریح کردند وبه تبیین واقعه عاشورا و شهادت مظلومانه امام حسین علیه السلام و یاران باوفای آن حضرت در صحرای کربلا پرداختند.
هر یک از شبهای محرم به نام یکی از شهدا یا شخصیتها یا وقایعی مرتبط با جریان کربلا نام گذاری شده است ومداحان در دهه محرم روضه و نوحه مرتبط با نامگذاری آن شب را میخوانند؛ شب هشتم محرم هم منتسب حضرت علی اکبر (ع) فرزند بزرگ امام حسین (ع)، الگوی سبقت گرفتن در شهادت و نخستین فردی است که از بنیهاشم به میدان رفت.
مراسم عزاداری امام حسین (ع) همه ساله در ایام محرم در اماکن و فضاهای مختلف شهرها و روستاهای استان مرکزی برگزار میشود و مردم استان مرکزی ارادت خود را به حضرت ابا عبدالحسین (ع) نشان میدهند.
محرم امسال هزار و ۳۰۰ هیات مذهبی و هزار و ۳۰ مبلغ و مبلغه در استان مرکزی فعالیت میکنند که ۳۳۰ نفر از این مبلغان اعزامی از خارج از استان هستند تا مراسم سوگواری شهادت نوه پیامبر اسلام در سطح استان مرکزی به خوبی انجام شود.
امشب هم شب نهم محرم، شب تاسوعای حسینی منتسب به ستاره ۳۴ ساله آسمان کربلا و بزرگترین یار و یاور حسین (ع)، حضرت عباس (ع)، الگوی ولایت مداری، ادب، رشادت، شجاعت، فاداری و فروتنی است.
انتهای پیام / ج