او افزود: کشتار و ذبح دام در منازل و معابر عمومی علاوه بر گسترش آلودگی زیست محیطی، موجب انتشار بیماریهای مشترک از دام به انسان میشود.
بماندشتی گفت: با توجه به امکان شیوع بیماریهای خطرناک و مشترک بین انسان و دام از تمام شهروندان و خیرین درخواست داریم تا از کشتار دام در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه پرهیز کرده و توصیههای دامپزشکی را جدی بگیرند.
او همچنین از هیئت امنا و مسئولان مساجد خواست گوشت تازه ذبح شده را طبخ نکنند و قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
بماندشتی تصریح کرد: شهروندان باید دام مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی خریداری و از خرید دامهای لاغر و بیمار خودداری کنند. همجنین در هنگام کشتار از وسایل حفاظتی از جمله چکمه، لباس کار، دستکش و ... استفاده و پس از کشتار محل ذبح شستشو و ضدعفونی شود.
انتهای پیام/ح