او افزود: تامین حداکثری حقوق مصرفکنندگان، امروز از اولویتهای ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت است و در این خصوص با هیچ بخشی تعارف نداشته و برای تامین حقوق مردم کوتاه نخواهیم آمد.
صادقی ادامه داد: در شرایط خاص اقتصادی کشور، حفظ تولید و اشتغال به خصوص در صنعت خودرو سازی، یک وجه مهم و حفظ و تامین حقوق مردم وجه دیگر مسئله است که باید به دقت لحاظ شود.
مدیر کل دفتر بازرسی وزارت صمت تاکید کرد: باید توازنی میان مسائل و مشکلات صنعت خودروسازی و تعهدات موجود برقرار شود تا تعادل بازار به هم نخورد.
بیشتر بخوانید: چشم انداز بازار خودرو در سال ۹۸/ چگونه صنعت خودروسازی کشور به رونق تولید میرسد؟
صادقی اضافه کرد: محدودیتها و مشکلات صنعت خودروسازی باید از مسیر توسعه تحقیقات و داخلی سازی قطعات به حداقل ممکن برسد.
او با اشاره به رویکرد ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت در تعمیق ساخت داخل، گفت: این رویکرد در صنعت خودرو سازی میتواند نماد سایر بخشهای صنعتی کشور باشد و به این منظور حمایت ویژه و همه جانبهای از داخلی سازی انواع قطعات در صنعت خودروسازی انجام خواهد گرفت.
صادقی تصریح کرد: صنعت خودروسازی پس از چندین دهه فعالیت در کشور باید اصل خودکفایی را جدیتر از پیش در دستور کار خود قرار دهد.
او افزود: باید زمینههای لازم فرآهم شود تا این صنعت در تنگناها بیشتر از پیش روی پای خود بایستد و با تکانههای اقتصادی و محدودیتهای اعمالی در شرایط تحریم، کمترین آسیبها را متوجه خود ببیند.
مشاور وزیر صمت اظهار کرد: طی بازید انجام گرفته از بخش تحقیقات، طراحی و تکوین محصول شرکت ایران خودرو این موضوع مشهود بود که در صورت توجه به توان داخلی و ابتکارات جوانان این مرز و بوم میتوان گامهای موثری در راستای بومی سازی و حتی اجرای طرحهای توسعهای صنعت خودرو کشور برداشت.
صادقی اضافه کرد: باید دشمن را از نقطهای مأیوس کرد که روی آن سرمایهگذاری کرده و استفاده از توانمندیها و خلاقیت جوانان یکی از همین فرصتهای بی بدیل است که میتواند ضمن ناکام گذاشتن اهداف بدخواهان به ظرفیتهای توسعهای کشور در همه بخشها بینجامد.
او با اشاره به تاکیدات ویژه مقام معظم رهبری و پیگیریهای وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص داخلی سازی نیازهای صنعتی کشور، گفت: این موضوع یکی از جلوههای شفاف سازی در عملکرد همه ارکان صنعتی کشور است که باید با جدیت برای تحقق آن گام برداریم.
صادقی تصریح کرد: تسریع در روند توسعهای و خودکفایی صنایع به ویژه صنعت خودرو، امروز باید به یک باور ملی تبدیل شود و ضرورت دارد همه موانع پیش روی این مهم برداشته شود.
مدیر کل دفتر بازرسی وزارت صمت تاکید کرد: شفاف سازی امور و حذف موانع، امروز یک شعار نیست و قطع یقین با همه عوامل مانع در توسعه صنعت خودروی کشور برخورد میشود.
صادقی ادامه داد: با حضور مدیر عامل جدید در شرکت ایران خودرو امیدواریم با توجه به نقش موثر و مسئولیت وی در پیگیری اهداف ساخت داخل در وزارت صمت، این رویکرد در مجموعه ایران خودرو سرعت بیشتری بگیرد تا به زودی شاهد تحول در همه ارکان و زیر مجموعههای این شرکت بزرگ صنعتی در کشور باشیم.
مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صنعت، معدن و تجارت طی بازدیدی از مرکز تحقیقات، طراحی و تکوین محصول شرکت ایران خودرو از نزدیک در جریان طرحهای خودکفایی و توسعه محصولات جدید این شرکت قرار گرفت.
در این بازدید صادقی با مراحل طراحی و توسعه خودرو و از آخرین وضعیت طرحهای در دست اجرای محصول CUV بر روی پلتفرم جدید بومی سازی شده (پروژه P۵۳۵) و محصول سدان روی پلتفرم ۳۰i (P۳۲۲)، طرح تجهیز خودروی دنا پلاس بر روی گیربکس اتوماتیک و همچنین طرح خودکفایی و ساخت داخل محصول ۳۰۱ پژو، اطلاع یافت.
او در این بازدید با استقبال از تولید اولین نمونه خودروی P۵۳۵، اظهار داشت: توانمندی تیم طراحی ایران خودرو در پیاده سازی نمادهای فرهنگی و هنری ایرانی در طراحی این خودرو قابل تقدیر و قابلیت اجرا روی سایر طرحهای در دست اقدام این شرکت را داراست.
مدیر کل دفتر بازرسی وزارت صمت همچنین پس از رویت امکانات و تجهیزات آزمایشگاههای مختلف مرکز تحقیقات، بر اهمیت بکارگیری ظرفیتهای بالای بخشهای نمونه سازی سریع و کارگاههای ساخت و مونتاژ نمونه محصول شرکت خودروسازی ایران خودرو تاکید کرد.
در جریان این بازدید، مراحل مختلف طراحی خودرو، آزمایشگاههای تست آلایندگی و برفک زدایی، امکانات و ماشین آلات ساخت قالبهای قطعات نمونه خودروهای تحقیقاتی برای مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صمت تشریح شد.
صادقی در پایان بازدید خود، با تقدیر از روند خودکفایی محصولات در شرکت ایران خودرو، با اشاره به ظرفیتها و توان بالای فارغالتحصیلان دانشگاهی کشور، خاطر نشان کرد: امروزه بهره گیری از توان نیروی انسانی زبده در مسیر توسعه، مورد عنایت خاص کشورهای پیشرفته و در حال توسعه است که در کشور ما باید این مهم جدیتر از پیش مورد توجه قرار گیرد و نباید فراموش کنیم که این جوانان هستند که میتوانند آینده کشور را در همه بخش به ویژه در حوزه صنعت بیمه کنند.
انتهای پیام/