سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان صمت قم خبر داد؛

دمیدن جانی دوباره به ۱۰ معدن راکد قم

رئیس سازمان صمت قم با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به ظرفیت‌ معادن استان از احیای ۱۰ معدن تا پایان سال خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محمود سیجانی،رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت:۳۷ معدن راکد در این استان وجود دارد که ۱۰ معدن تعیین تکلیف و تا پایان امسال احیا می‌شود.

او با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به ظرفیت‌های معادن استان قم افزود: احیای معادن، به‌روزرسانی تجهیزات، کمک به ارتقای زیرساخت‌های معدنی و جلوگیری از خام فروشی از موضوع‌های مورد تاکید در سند راهبردی رونق تولید قم در سال ۹۸ است.

سیجانی ادامه داد: توسعه پایدار و فرآوری مواد معدنی استان از دیگر راهبرد‌ها در زمینه رونق تولید است که توسعه و تکمیل اکتشافات معادن طلا، مس و آهن، نوسازی و فعال‌سازی معادن کوچک و راکد برنامه‌ریزی‌شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم  عنوان کرد: استان قم در حوزه انجام نقشه‌برداری هوایی و همچنین ایجاد کمیته احیا و راه‌اندازی معادن راکد جزو استان‌های پیشروی کشور است.

سیجانی با اشاره به برنامه‌ریزی برای مزایده معادن تعیین تکلیف شده در ماه‌های آینده، اظهار داشت: این معادن برای واگذاری به سرمایه‌گذار جدید به مزایده گذاشته می‌شود تا با این کار برخی از معادن راکد استان تا پایان سال احیا شود.

او  با اشاره به وجود ۲ درصد ذخیره معدنی کشور درقم، بر ضرورت جلوگیری از خام فروشی معادن استان تاکید کرد و گفت: از ۶۸ نوع ماده معدنی موجود در کشور، حدود ۳۰ نوع آن در قم و در این میان معدن منگنز ونارچ، بزرگ‌ترین معدن منگنز خاورمیانه است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم فناوری را مهم‌ترین دغدغه و چالش موجود در حوزه معادن استان دانست و ادامه داد: افزایش بهره‌وری از معادن نیازمند ورود فناوری‌ها و ماشین‌آلات پیشرفته و به‌روز است.

در استان قم ۸۶ معدن با اشتغال یک هزار و ۲۲۳ تن و سرمایه‌گذاری ۹۱۶ میلیارد ریال فعال است، همچنین از ۶۸ نوع ماده معدنی موجود در کشور، حدود ۳۰ نوع آن در قم موجود است.

۲ درصد معادن کل کشور در قم وجود دارد ضمن اینکه مهم‌ترین ذخایر شناخته‌شده استان شامل معادن فلزی (سرب، روی، مس، منگنز)، معادن غیرفلزی (کائولن، باریت، نمک و سولفات سدیم) و معادن مواد اولیه مصالح ساختمانی (سنگ‌های تزئینی، مرمریت، گرانیت، سنگ‌های لاشه، سنگ‌آهک و سنگ گچ) است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/ش

وضعیت معادن استان قم

برچسب ها: صنعت ، اشتغال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.