حال نبود دوربینهای ثبت تخلفات و کنترل سرعت موجب شده که رانندگان با سرعت غیر مجاز در این محورها تردد و هنگام رسیدن به دستاندازها، با ترمزهای ناگهانی اقدام به کاهش سرعت کنند که همین امر موجب نارضایتی بسیاری از هموطنان و همچنین وقوع بسیاری از تصادفهای رانندگی در معابر این مناطق میشود.
بیشتر بخوانید: توضیحات راهور در مورد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان
در همین راستا سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راه راهور ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه یکی از نکات حائز اهمیت در زمینه تردد رانندگان در جادههای کشور مدیریت سرعت است، اظهار کرد: سرعت نقش جدی در وقوع تصادفات دارد و ما این موضوع را از اهداف محوری خودمان در نظر گرفتهایم.
رئیس پلیس راه راهور ناجا گفت: ایجاد سرعتکاهها در سالهای گذشته یکی از روشهای مدیریت سرعت بود، اما با روی کار آمدن تجهیزات هوشمند این مأموریت به تجهیزات و سیستمهای هوشمند واگذار شد.
او ادامه داد: این سیستم طی سالهای متوالی مدرنتر، بروزتر و کارآمدتر شده است و در حال حاضر دوربینهای ثبت تخلفات در مکانهای نصب شده، قادر به تشخیص سرعت متوسط وسایل نقلیه هستند.
سردار حسینی گفت: به جای استفاده از سرعتکاهها و کاهندههای سرعت که به صورت فیزیکی در سطح محورهای شمالی وجود دارند، باید سیستم کنترل هوشمند را توسعه دهیم و در حال حاضر این اتفاق هم افتاده است.
رئیس پلیس راه راهور ناجا بیان کرد: به زودی هوشمندسازی ثبت تخلفات رانندگی در محورهای مواصلاتی مهم و پر حادثه کشور تکمیل خواهند شد.
انتهای پیام/
حالا خود مجریان قانون چنین خلاف فاحش وعلنی رو مرتکب شدند ومی شوند!!!!
نظرات چندین نفر از وکلای پایه دادگستری هم جویاشدم دقیقا ایجاد سرعت گیر و سرعت کاه را خلاف این قانون تفسیر وتائید کردند
بجای سرعت گیر. فرهنگ رانندگی و فرهنگ عمومی جامعه باتوجه به رشد تحصیلات عمومی مردم را پیگیری کنید که هزینه کمتر و شهر وجاده ها زیباتر واثرات وکار کردش هم بسیار بیشتر است.همانطور که مردم با درک درست اثرات بستن کمربند با پلیس ومجریان قانون همکاری کردند مطمئن باشید اگر درست ومنطقی وعلمی دلایل موارد بیان شود ودرست اطلاع رسانی شود مردم بخوبی همراهی می کنند
چیزی نمیدونی هیچی نگو