او افزود: موضوع نصب تابلوهای ایستگاه گردشگری در جلوی هتلها و اماکن گردشگری برای تردد راحتتر گردشگران داخلی و خارجی و بهره مندی آنها از سرویسهای ایاب و ذهاب شأن یکی از خدمات قابل ارائه به گردشگران است که این موضوع مهم از مطالبات بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری استان است.
شرفی با بیان اینکه پیش از این نیز این موضوع در استان مطرح شده، اما اجرایی نشده است اظهار داشت: برای عملیاتی شدن این موضوع نیاز به ابزار قانونی دارد که شورای گفتگوی بستر مناسبی برای این مهم است.
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: موضوع مهم نصب تابلوهای ایستگاه گردشگری در اماکن گردشگری استان را در دو بخش مکانهای آماده اجرا و مکانهایی که نیاز به آماده سازی ایستگاههای مورد نیاز دارند، دنبال خواهیم کرد.
او با بیان اینکه گردشگری یک صنعت به روز است که گردشگر مؤلفههای زیادی برای انتخاب یک مقصد گردشگری دارد ادامه داد: تکریم توریست و ارائه خدمات با کیفیت و مناسب از مؤلفههای برتر صنعت گردشگری در جهان است که در جذب گردشگر مؤثر است.
شرفی با بیان اینکه در بخش گردشگری نمیتوان به روشهای سنتی و با فاصله از استانداردهای جهان حرکت کرد عنوان داشت: گردشگری یکی از مزیت استان فارس در بخش اقتصادی است که با استفاده کامل از ظرفیتهای استان در این صنعت میتوانیم شاهد جهش اقتصادی و توسعه استان باشیم.
او تصریح کرد: متأسفانه امروز میبینیم که هنوز برخی چشم به بخش صنعت دارند در صورتی که صنعت گردشگری میتواند بسیار مؤثرتر از حوزه صنعت در بخشهای اقتصادی باشد و نکته مهم این است که ما در این صنعت زیرساختها و امکانات خوب و شناخته شدهای داریم که از آنها استفاده نمیکنیم.
شرفی افزود: بخش گردشگری فارس میتواند مشکلات استان در بخشهای بیکاری، اشتغالزایی، درآمدزایی و توسعه را کاهش دهد و علاوه بر استان؛ در بعد ملی نیز منفعت و تأثیر اقتصادی مثبتی برای کشور به همراه داشته باشد.
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس بیان کرد: با رونق گردشگری بخشهای دیگر نیز رونق پیدا میکنند، زیرا گردشگری یک موضوع فرا بخشی است و نیاز به همکاری همه بخشها دارد و ما در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی فارس به دنبال ایجاد حلقه اتصال و تعامل بخشهای خصوصی و دولتی هستیم.
او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه صنایع دستی یکی از کسب و کارهای وابسته به حوزه گردشگری است اظهار داشت: با وجود اینکه استان فارس در بخش صنایع دستی حرف برای گفتن دارد، اما این بخش هنوز پس از سالها مهجور مانده است.
اشرفی ادامه داد: متأسفانه صنایع دستی ما امروز مورد هجمه کالاهای چینی قرار گرفته و نگاه ما در این بخش صنعتی نیست، زیرا با نگاه صنعتی نمیتوانیم بخش گردشگری را رونق داد.
او با بیان اینکه امکانات استان باید برای رونق صنعت گردشگری و صنایع وابسته آن بسیج شوند اضافه کرد: صنایع دستی ما پشتوانه فرهنگی ماست و ظرفیت خوبی برای ارزآوری استان است لذا باید فضایی فراهم شود که سرمایه گذاران در این عرصه حضور پیدا کرده و با حمایت، ایجاد کننده رونق در این بخش باشند.
شرفی با بیان اینکه فروش داخلی و صادرات و قابل رقابت کردن تولیدات صنایع دستی از اولویتهای کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی در حوزه صنایع دستی است ادامه داد: رویکرد ما در این کمیسیون ایجاد رونق و پویایی در صنعت گردشگری و صنایع وابسته آن است و از تمام توان برای بلفعل کردن پتانسیلها و باز کردن گرههای این بخش در استان استفاده میکنیم.
او همچنین در بازدید از فروشگاههای عرضه صنایع دستی در مرکز تجارت جهانی شیراز؛ از سرمایه گذاران این بخش خواست نرخ در این مرکز را که هم اینک ۱۵ درصد است را برای فعالان صنایع دستی استان به بین ۵ تا ۱۰ درصد تعدیل کنند.
در این جلسه سید موید محسن نژاد معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس نیز در خصوص موضوع نصب تابلو ایستگاه گردشگری در محلهای مورد نیاز گفت: پیش از این سازمان میراث فرهنگی این موضوع را در استان مطرح کرده، اما به سرانجام نرسیده است و ما در این زمینه پیشنهادهای کاربردی داریم.
او با بیان اینکه نیروی انتظامی یکی از بخشهای همکار در این زمینه است افزود: ما آماده ارائه آموزشهای لازم به بخشهای همکار از جمله پلیس در حوزه گردشگری برای تعامل در عملیاتی کردن این موضوع هستیم.
محسن نژاد اظهار داشت: علاوه بر نصب تابلوها، نیازمند ایجاد ایستگاه و یا پارکینگهایی برای توقف خودرو گردشگران در محورهای گردشگری شهر شیراز هستیم به عنوان مثال گردشگران بازدید کننده محور زندیه با مشکلات فراوانی در این زمینه روبرو هستند.
انتهای پیام/م