به گفته متخصصان تغذیه در مصرف تخممرغ تنها باید تعادل را رعایت کرد.
درحالیکه تخممرغ حاوی کلسترول است، کلسترول و چربی اشباع شده موجود در گوشت مضرتر از تخممرغ است. همچنین نتایج برخی مطالعات حاکی از آن است که مصرف کمتر از سه تخممرغ در هفته خطری را متوجه سلامت نمیکند.
باید به این نکته توجه داشت که زرده تخممرغ حاوی مواد مغذی متعددی از قبیل اسیدهای چرب سالم، انواعی از ویتامینها و مواد معدنی است. هرچند مشکل این است که افراد اغلب در مصرف تخممرغ در کنار پنیر زیادهروی کرده که همچون گوشت حاوی میزان زیادی کالری و چربی اشباعشده است.
به گزارش هلثدی نیوز، همچنین کارشناسان تغذیه توصیه میکنند میتوان با مصرف سبزیجات تازه در کنار تخممرغ از اثرات مضر احتمالی آن کاست.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/