او بیان کرد: مشکلی که وجود دارد برخی از قطعات لوازم خانگی مثل موتور یخچال، تایمر، لامپ تصویر و غیره در داخل کشور تولید نمیشود و ما تاکنون از اجناسی که داشتهایم استفاده میکنیم. برای مقابله با تحریم و جایگزینی کالای خارجی، باید الزامات تولیدی را رعایت کنیم، اما کاهش تولید میتواند روی بازار و قیمتها تأثیر بگذارد.
بیشتر بخوانید: تولید لوازم خانگی داخلی رونق گرفت/ آیا برندهای کرهای در ایران ورشکست شدند؟
میری افزود: هم قطعات و هم لوازم خانگی ساخته شده به دلیل تحریمها وارد کشور نمیشود و کره جزء آن دسته از کشورهایی است که حتی لوازم خانگی ساخته شده را به ما عرضه نمیکند، اما به همت کشورهای دیگر این مشکل تا حدی رفع شده است.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی گفت: کیفیت برخی از لوازم خانگی تولید شده در کشور با محصولات کشورهای دیگر قابل رقابت است و این نشان دهنده بهتر شدن کیفیت اجناس است. خوشبختانه با عمق بخشی برخی از شرکتهای قطعهسازی وابستگی کشور به قطعات خارجی کمتر از گذشته شده و تحریم تأثیر چندانی در وضعیت تولید لوازم خانگی نخواهد گذاشت.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی تشریح کرد: خوشبختانه ۲ کارخانه در کشور وجود دارد که نیاز مردم را به لوازم خانگی رفع میکند، اما اکنون این کارخانه تنها از ۳۰ درصد امکانات خود بهره میبرد و اگر بتوانیم این ۳۰ درصد را افزایش دهیم قطعا نیاز کشور به لوازم خانگی رفع خواهد شد به طور مثال مشکلی در تأمین لباسشویی نداریم و این کالا در کشور به خوبی تولید میشود.
او تصریح کرد: مشکلی که وجود دارد اختلاف سلیقه در بین مردم است که آنها تصور میکنند اجناس خارجی کیفیت بالایی دارند، اما کالای ایرانی دست کمی از کالای چینی ندارد و حتی کیفیت برخی کالاهای ایرانی از کارخانهها و کالاهای آنها نیز بهتر است.
میری بیان کرد: توان تولیدی کشور به حدی تقویت شده که کارخانهای را در کشور عراق افتتاح کردهایم. قابل ذکر است که حتی برخی از اجناس ایرانی مانند آبگرمن گازی دیواری، کولر گازی و چرخ خیاطی را صادر میکنیم.
انتهای پیام/