او افزود: عملیات نصب و تجهیز این سه آزادراه نیز به طور کامل انجام شده است و بر اساس برنامهریزیهای انجام شده به زودی سیستم اخذ عوارض الکترونیکی در این سه آزادراه اجرایی خواهد شد.
داوودی اظهار داشت: با الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در سه آزادراه قزوین - رشت، بندر شهید رجایی – بندر عباس و قطعه چهارم آزادراه ارومیه – تبریز، تعداد آزادراههای مجهز به سیستم پرداخت الکترونیکی به هفت مسیر افزایش پیدا میکند.
او درباره معیارهای انتخاب اولویت آزادراهها برای پیوستن به طرح پرداخت الکترونیکی عوارض، توضیح داد: این آزادراهها بر اساس برنامهریزیهایی که انجام شده، انتخاب شدهاند و انتخاب چهار مسیر اول به این دلیل بود که آزادراههای تهران – قم، تهران – ساوه، کرج – قزوین و قزوین – زنجان زیر نظر و مدیریت سازمان راهداری بودند.
داودی افزود: به همین دلیل تصمیم بر آن شد تا در گام نخست چهار آزادراهی را انتخاب کنیم که مدیریت آنها با سازمان راهداری است تا مرحله آزمایشی را انجام دهیم و سپس بازخورد و نتایج آن را در سایر آزادراههای بخش خصوصی اعمال کنیم.
او با بیان اینکه که در فاز دوم نیز آزادراههای دولتی در اولویت هستند، گفت: مدیریت آزادراه بندر عباس – بندر شهید رجایی هم بر عهده سازمان راهداری است و به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در فاز دوم برای الکترونیکی شدن پرداخت عوارض آزادراهی در این مسیر اقدام کنیم.
داودی ادامه داد: با اجرایی شدن طرح پرداخت الکترونیکی عوارض در چهار آزادراهی که در اولویت نخست قرار داشتند، به زودی این طرح در تعداد ۱۱ آزادراه دیگر که در اولویت دوم دستهبندی شدهاند، اجرایی خواهد شد.
به گفته او، ۱۱ آزادراه قزوین – رشت، زنجان – تبریز، مشهد – باغچه، تهران – پردیس، قم – کاشان، کاشان – نطنز، نطنز – اصفهان، ساوه – سلفچگان، ارومیه – تبریز، کنار گذر شمالی مشهد، بندر عباس – بندر شهید رجایی، در مرحله دوم به سیستم پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز خواهند شد.
مدیرکل بهرهبرداری آزادراههای کشور افزود: ۲ آزادراه دیگر شامل آزادراه تهران – شمال و آزادراه شهید همت هم به این ۱۱ مسیر اضافه شدهاند که پرداخت عوارض در این آزادراهها از ابتدای بهرهبردای فقط به صورت الکترونیکی انجام میشود.
قطعه چهارم آزادراه تبریز - ارومیه از ابتدای پل شهید کلانتری بر روی دریاچه ارومیه از سمت تبریز، آغاز و تا شهر ارومیه، به طول حدود ۳۰ کیلومتر ادامه مییابد.
انتهای پیام/م