سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان:

دانشجویان از تفکر استخدام در ادارات دولتی خارج شده‌اند

کرمی با اشاره فعالیت مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان گفت: این سیاست‌ها دانشجویان را از تفکر استخدام در ادارات دولتی خارج کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان در نشست امضا تفاهم‌نامه بین دانشگاه صدا و سیما و معاونت علمی و فناوری که صبح امروز در ساختمان این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در کنار تاسیس و حمایت از دانش‌بنیان خود را موظف به کمک به کارآفرینی و تولید علم می‌داند؛ با تلاش‌های صورت گرفته از رتبه ۵۰ در تولید علم و در سال ۲۰۰۰ به رتبه ۱۵ در سال جاری دست پیدا کردیم.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان گفت: اکنون حدود ۴۵ پارک در کشور فعالیت می‌کنند که محلی برای تولید و به عمل رساندن علم است؛ دانشجویان ما از تفکر استخدام در ادارات دولتی خارج شده‌اند؛ مراکز رشد و محل‌های شبیه به آن به جایگاهی برای دانشجویان تبدیل شده است تا با خلاقیت خود در اشتغال زایی و نیاز‌های کشور را برطرف کنند؛ راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه صدا و سیما هم می‌تواند ما را در رسیدن به این هدف کمک کند.


بیشتر بخوانید: مکلف شدن بیمه مرکزی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان


در تولید محتوا ضعیف عمل کرده ایم

کرمی گفت: سازمان صدا سیما و این دانشگاه با توجه به ارتباطی که با مردم دارند بسیار با اهمیت هستند؛ مسئولیت این دانشگاه در تولید نیرو برای یکی از اصلی ترین ارگان‌های کشور ما را موظف می‌کند که به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

کرمی بیان کرد: متاسفانه ما در تولید محتوا کمی ضعیف عمل کرده ایم؛ کشور ما هم‌اکنون جزو کشور‌های مصرف کننده در حوزه محتوا هستیم، اما با توجه به فرهنگ مشترکی که با کشور‌های همسایه داریم، ظرفیت آن وجود دارد که بتوانیم در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی، علاوه بر تامین نیاز کشور، نیاز کشور‌های اطراف را هم برطرف کنیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
چرا