زاده غلام تصریح کرد: بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری براساس ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری برعهده دستگاههای محل اشتغال است، بنابراین استفاده از این خدمت در صندوق بازنشستگی کاملا اختیاری بوده و تنها در قالب مسئولیت اجتماعی صندوق و به عنوان یک بسته حمایتی برای بازنشستگان علاقهمند توسط صندوق بازنشستگی کشوری ارائه میشود.
او ادامه داد: حدود ۲ میلیون نفر بازنشسته، اعضای تحت تکفل آنها و وظیفه بگیر به صورت کاملا اختیاری تحت پوشش این خدمات قرار دارند.
زاده غلام در ادامه اظهار داشت: بازنشستگان و وظیفه بگیران میتوانند به سایت صندوق بازنشستگی مراجعه کرده و نسبت به مشاهده وضعیت بیمه خود و افراد تحت تکفل اقدام کنند و در صورت نیاز به هرگونه تغییر تا ۱۵ آبان ماه به شعب بیمه آتیه سازان مراجعه کنند.
این مقام مسئول اعلام کرد: بازنشستگانی که تحت پوشش این خدمت قرار ندارند، اما تمایل دارند خود و خانواده تحت تکفلشان تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند، میتوانند با مراجعه به شعبههای شرکت بیمه گر یعنی آتیه سازان حافظ در این خصوص اقدام کنند.
بیشتر بخوانید: سالانه ۱۴۰۰ میلیارد تومان هزینه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری میشود
زاده غلام مهلت حذف یا اضافه شدن افراد به قرارداد بیمه تکمیلی درمان را تا ۱۵ آبان ماه اعلام کرد و گفت: عزیزانی که در قرارداد سال گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار داشتند، به طور خودکار در قرارداد جدید نیز تحت پوشش خواهند بود، اما اگر دیگر تمایلی به استفاده از این خدمت ندارند تا تاریخ تعیین شده و از روش مذکور برای حذف خود و افراد تحت تکفل اقدام کنند.
او تأکید کرد: پس از مهلت ۱۵ آبان، امکان حذف خدمت بیمه تکمیلی یا اضافه شدن به قرارداد وجود نخواهد داشت.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: بازنشستگان جدید در صورت پوشش بیمهای فرد اصلی که در زمان برقراری حقوق بازنشستگی تعیین میشود، سه ماه از زمان صدور حکم برقراری اولیه حقوق بازنشستگی، میتوانند نسبت به افراد تحت تکفل خود را برای استفاده از این خدمت، اقدام کنند.
انتهای پیام/