او افزود: برخی از مشکلات ما ملی است، اما تلاش ما در کمیسیون فناروی، اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس برای به حداقل رساندن و یا رفع معضلات در استان فارس است.
راهدار اظهارداشت: مهمترین مشکلات تجارت اینترنتی مسایلی از جمله فقدان زمینههای حقوقی، محدودیتهای خطوط ارتباطی و دسترسی به اینترنت، صادرات، مبادلات مالی و مسایل فرهنگی است که باید برای هر بخش به راهکار عملیاتی تدوین شود.
او عنوان کرد: این درحالی است که در پایش فضای کسب و کار استان، مولفه دسترسی به اینترنت جز مولفههای مثبت در استان شناخته شده است، اما این به معنای عدم توجه به این مسئله نیست.
راهدار با اشاره به برگزاری نشست تخصصی چالشهای کسب و کارهای اینترنتی در اتاق بازرگانی فارس گفت: این نشستها با هدف بررسی و احصا مشکلات و معضلات در حوزههای کسب و کارهای اینترنتی با حضور فعالان این بخش برگزار میشود که تا آخر امسال چند نشست دیگر نیز برنامهریزی شده است.
مهرداد سهرابی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس نیز با اشاره به اهمیت چابکی در سازمانهایی همچون مرکز توسعه تجارت الکترونیک گفت: با توجه به وضعیت ایران در بحث تجارت الکترونیک، برداشتن گامهای اساسی در حوزه فرهنگسازی، زیربنای حقوقی، قانونی و زیرساختهای فنی مورد نیاز ضروری است.
او بیان کرد: از تجارت الکترونیک به عنوان یک تسریع کننده مطمئن در افزایش بهرهوری و رشد اقتصادی نام برده میشود و این موضوع مهم از مباحثی است که همواره در بنگاهها و شرکتهای دولتی و خصوصی لزوم توجه به آن مورد تاکید قرار گرفته است.
سهرابی اظهارداشت: اصلاح قوانین و مقررات و تنظیم ضوابط جهت رفع دغدغههای کسب و کارهای نوین و پیشبرد آنها بسیار حائز اهمیت است.
او افزود: فضای کسب و کار همواره در حال دگرگونی و تحول بوده است و در سالیان اخیر این تحولات سرعت فزایندهای یافته است و در همین راستا بایستی جهت رفع موانع موجود کسب و کارهای نوین اقدام به برنامه ریزی دقیق، منسجم و راهبردی در کشور شود.
انتهای پیام/م