همتی زاده اضافه کرد:طرح ایمن سازی مدارس حاشیه جادهها در ۲ مرحله، مرحله اول از ۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر ماه و مرحلهی دوم نیز از ۳۱ شهریور تا ۱۶ مهر ماه آغاز میشود.
او اظهار کرد: دانش آموزان از آسیب پذیر ترین قشر در میان عابرین پیاده می باشند زیرا بدلیل ویژگی های خاص کودکانه خود قادر به تشخیص خطرات عبور و مرور در جاده ها نمی باشند و تنها راه جلوگیری از این امر فقط آموزش و فرهنگ سازی است و باید مسائل ایمنی و رفتارهای صحیح ترافیک را به صورت عملی به دانش آموزان با استفاده از ابزارهای مختلف آموزش داد.
همتی زاده افزود: طرح ایمن سازی مدارس حاشیه جاده با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام به منظور آرام سازی ترافیک در جهت کاهش سرعت با استفاده از خط کشی عابر پیاده ، تابلوی محدودیت سرعت ، نصب چشم گربه ای ، چراغ چشمک زن و سرعت کاه رانندگان را آگاه نمود .
این مقام انتظامی عنوان کرد:بیشترین حوادث برای دانش آموزان در زمان رفتن به مدرسه یا برگشتن به منزل در حالی رخ می دهد که آنها در حال انتظار سرویس و یا سوار پیاده شدن از آن هستند .
توصیه های رئیس پلیس راه استان ایلام به والدین جهت یاد آوری به فرزندانشان بشرح زیر است:
۱_ دانش آموزان در محلی امن در کنار جاده و دور از رفت و آمد خودروها در انتظار سرویس مدارس مدرسه باشند.
۲_دانش آموزان تا هنگامی که خودرو کاملا متوقف نشده و راننده اجازه ورود نداده سوار سرویس نشوند و از علیه و شتاب پرهیز نمایند.
۳_سرویس مدرسه همانند یک کلاس است و راننده معلم آن پس حتما باید دانش آموزان یاد داد که به حرف راننده توجه کنند و روی صندلی مناسب خود بنشینند و کمربند ایمنی خود را ببندند و از جای خود بلند نشوندزیرا با یک ترمز گرفتن ساده به دلیل سبک بودن وزن آنها امکان پرتاب شده به جلو وجو دارد که احتمال آسیب دیدگی برای آنها بوجود می آید.
۴_بیرون بردن دست و سر از پنجره خودرو ممنوع و خطرناک است۵_به رانندگان سرویس تذکر داده شود که دانش آموزان را از نزدیکترین محل به منزل سوار یا پیاده کنند تا مجبور نباشند برای سوار شدن از عرض جاده عبور کنند ۶_ دانش آموزان از شلوغ کردن در داخل سرویس مدرسه خودداری کنند تا موجب حواس پرتی راننده نشود.
انتهای پیام/با