وی افزود: سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هکتار گلخانههای سنتی، بازسازی میشوند و یک زمان ۴ ساله برای نوسازی گلخانههای سنتی کشور مورد نیاز است.
بیشتر بخوانید: کیفیت گلخانههای جدید کشور همتراز با کشورهای اروپایی است/ ضرورت اصلاح ۱۹ درصد سازههای گلخانهای
طهماسبی در این نشست به تشریح تسهیلگریهای انجام شده در خصوص توسعه گلخانهها از قبیل اصلاح نظامنامه، تخصیص تسهیلات کمبهره، کاهش بروکراسیهای اداری و ... پرداخت.
در ادامه این نشست علی اشرف منصوری مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی با بیان اینکه امنیت غذایی کشور از مسیر توسعه گلخانهها میگذرد، اظهار امیدواری کرد که با ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی و هدفگذاریهای انجام شده، به افق ترسیمی ۱۴۰۴ در خصوص توسعه شهرکهای گلخانهای دست یابیم.
وی افزود: ۱۶ میلیون هکتار از اراضی کشور برای ایجاد شهرکهای گلخانهای مورد آمایش و امکانسنجی قرار گرفته است که نتیجه این سنتز، شناسایی ۲۷۳ هزار هکتار از اراضی مستعد برای ایجاد شهرکهای گلخانهای است.
این مقام مسئول مهمترین مأموریت شرکت را ساماندهی شهرکها و مجتمعها، آموزش، مدیریت واحد و افزایش تولید و بهرهوری اعلام کرد.
منصوری، برنامه مصوب اجرایی شرکت در توسعه شهرکهای کشاورزی کشور را به صورت ناخالص ۲۳۰۰ هکتار اعلام کرد و افزود: برشهای استانی آن به مدیران شعب استانها ابلاغ شده است.
انتهای پیام/