سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۲ راه برای جلوگیری از موبایل‌قاپی

به هیچ وجه محتویات داخل کیف خود را در معرض دید افراد ناشناس قرار ندهید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا فیلمی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که در آن یک سارق موبایل به سمت فردی می‌رود که در حال کار کردن با تلفن همراه خود است. در این فیلم سارق به سمت سوژه خود حرکت می‌کند و زمانی که می‌خواهد موبایل‌قاپی کند، فرد مورد نظر با آرامش و خونسردی خاصی مانع از سرقت تلفن همراه خود می‌شود. پس از آن با حرکت دست سعی می‌کند سارق را تحقیر کند که بعد از آن سارق قید این سرقت را می‌زند و از محیط فرار می‌کند.


بیشتربخوانید: قتل یک دزد در خشم مال باخته


این فیلم بازخورد‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته و عموما کاربران با زبان طنز با آن مواجه شده‌اند.

اما یک واقعیتی که باید آن را بدانیم این است که طبق اعلام رسمی پلیس آگاهی تهران سرقت تلفن همراه رو به افزایش است و پلیس عنوان کرده که حدود ۱۵ درصد سرقت تلفن همراه بیشتر شده است.

قرار نیست همه دزد‌ها مانند دزد مورد نظر بد شانس باشند! در ادامه ۱۲ اقدام برای پیشگیری از سرقت تلفن همراه را بخوانید.

۱. اکثر سارقان زمانی دست به موبایل‌قاپی می‌زنند که شما محو کار کردن با تلفن همراه خود هستید یا در حال مکالمه با تلفن خود هستید، پس سعی کنید در خیابان‌ها و مکان‌هایی که امکان سرقت گوشی بالاست، با تلفن همراه خود خیلی کار نکنید.

۲. سعی کنید در مواقعی که با تلفن همراه در خیابان‌ها می‌خواهید صحبت کنید، از هندزفری و وسایل مشابه با آن استفاده کنید و موبایل را هم در دست نگیرید.

۳. در کوچه‌ها و خیابان‌های تاریک و خلوت تلفن همراه خود را از کیف یا جیب‌های خود در نیارید.

۴. اگر تلفن همراه گران‌قیمتی دارید، سعی کنید در اماکن عمومی آن را در معرض دید همگان قرار ندهید، برخی سارقان ممکن است در اماکن عمومی شما را رصد کنند.

۵. هنگام حضور در اماکن عمومی و مغازه‌ها و رستوران‌ها به هیچ وجه تلفن همراه خود را روی میز قرار ندهید. بخش زیادی از موبایل‌قاپی در اماکن عمومی به دلیل گذاشتن تلفن همراه روی میز یا مکان‌هایی از این دست است.

۶. در اماکن شلوغ و مراکز پر تردد تلفن همراه خود را در جیب پشتی شلوار خود قرار ندهید و زنان هم تلفن همراه خود را در جیب‌های بزرگ مانتوی خود قرار ندهند.

۷. زنانی که تلفن‌های همراه خود را در کیف دستی خود قرار می‌دهد، نسبت به بسته بودن زیب کیف مطمئن شوند و مراقب کیف دستی خود باشند.

۸. در ماشین زمانی که شیشه خودرو پایین است و شما در حال کار کردن با تلفن همراه خود هستید، امکان سرقت گوشی بالاست، شیشه خودرو را بالا ببرید و با تلفن همراه خود کار کنید.

۹. در زمان پیاده‌روی از حاشیه خیابان‌ها تردد نکنید و به پیاده رو بروید. همواره کیف دستی یا تلفن همراه و سایر وسایل را به سمت خیابان نگیرید.

۱۰. به هیچ وجه محتویات داخل کیف خود را در معرض دید افراد ناشناس قرار ندهید.

۱۱. از آویزان نمودن کیف خود به پشت صندلی در رستوران‌ها و ... خودداری کنید.

۱۲. اپلیکشین‌های ردیابی گوشی را فعال کنید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ها ، سرقت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.